Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
İki oyunu da açmaya çalışıyorum ilk açılış ekranında giriş yapıyorum fakat ana menüye bile gelmeden çöküyor. Eskiden böyle bir sıkıntım yoktu işlemci değiştirdikten sonra olmaya başladı. Herhangi bir hata da çıkmıyor.

Ayrıca Steam de çöküyor.

Crash dosyasını da buldum:

Dosya Ekleri

Son düzenleme:

Dostum burası Technopat değil. Evet yüklü.
Sistem özelliklerini de belirteyim mi bir de. Şaka gibi.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Hata raporunda sistem dosyalarında eksik çıkıyordu. CMD'den SFC /scannow komutu ile eksik dosyaları belirleyip DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth komutu ile dosyaları tamir ettim. Bu şekilde düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Dostum burası Technopat değil. Evet yüklü.
Sistem özelliklerini de belirteyim mi bir de. Şaka gibi.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Hata raporunda sistem dosyalarında eksik çıkıyordu. CMD'den SFC /scannow komutu ile eksik dosyaları belirleyip DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth komutu ile dosyaları tamir ettim. Bu şekilde düzeldi.
Merhabalar aynı sorun bende de mevcut nasıl çözdüğünüzü ince ayrıntılı anlatabilirmisiniz acaba bende 1 aydır her iki oyunada giriş yapamıyorum 30 saniye sonra hata vermeden kapanıyor.

Sanal RAM ne demek ve ne için kullanmam gerekiyor RAM'lerim yeterli bence.

Şimdi denedim ama yine oyun çöktü.

Oyunun mekanizması çok saçma. Sanal RAM olmadığında oyunu açmıyor. 32 GB RAM'le bile sanal RAM olmadan açmıyordu. YouTube'dan bakabilirsin.

Oyunun mekanizması çok saçma. Sanal RAM olmadığında oyunu açmıyor. 32 GB RAM'le bile sanal RAM olmadan açmıyordu. YouTube'dan bakabilirsin.

Baktım şimdi bende 64 GB RAM var. Yine de oyun çöküyor bu nasıl düzelecek bilmiyorum 1 aydan fazladır oyunu oynayamıyorum.

Sorunu kolay bir şekilde çözdüm çok basitmiş.

Son düzenleme: