Çözüldü ETS 2'de araç hızı sınırlama var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemkaraca 71

Üstün
Merhaba. Örneğin hız limiti 80 diyelim. Ben tırın hızını maksimum 80'e sınırlanabilir miyim? Nasil yapabilirim yapabiliyorsam eğer?

Çözüm
Merhaba. Hız sınırlama yok fakat sabitleme var diye biliyorum, "C" tuşu ile mevcut hızınıza sabitler.
Merhaba. Örneğin hız limiti 80 diyelim. Ben tırın hızını maksimum 80'e sınırlanabilir miyim? Nasil yapabilirim yapabiliyorsam eğer?
Oyunun hız sınırlamasını aktif ederek 90 yapabilirsiniz. Config ayarlarından değiştirebiliyorsunuz diye düşünüyorum.

Oyunun hız sınırlamasını aktif ederek 90 yapabilirsiniz. Config ayarlarından değiştirebiliyorsunuz diye düşünüyorum.
Anlamadım. Üstte arkadaşların dediği C tuşunu zaten aktif olarak kullanıyorum ben, otomatik olarak hız limitlemeyi soruyordum.

Anlamadım. Üstte arkadaşların dediği C tuşunu zaten aktif olarak kullanıyorum ben, otomatik olarak hız limitlemeyi soruyordum.
Oyunun ayarlar kısmına girin yanlış hatırlamıyorsam oynanış kısmında hız limiti gibi bir kısım olması lazım. Eğer onu aktif ederseniz araçlarınız 90 hız sınırını geçmez. Eğer oyunun Config dosyalarında biraz uğraşırsanız o limiti değiştirebilirsiniz.

Neden hep maksimum 90 ? Otobanlarda 90 üstüne çıkmıyor mu? Truckersmp'de de mi böyle?

Neden hep maksimum 90 ? Otobanlarda 90 üstüne çıkmıyor mu? Truckersmp'de de mi böyle?
Evet maksimum 90. O istediğiniz şey anca mod ile olabilir o da çok komplike. Bir nevi C (hız sabitleme) ile yapabilirsiniz. Onun dışında zor.

Eğer o hız sınırı açıksa 90 değilse Truckersmp'de Simülasyon 1'de 110 hız limiti var.
Teşekkür ederim. Evet öyleymiş sonradan farkettim . Bu arada profil fotoğrafınız çok hoş, bana motivasyon veriyor her konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…