Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Rica ederim. Teşekkür ederimTeşekkür ederim. Evet öyleymiş sonradan farkettim. Bu arada profil fotoğrafınız çok hoş, bana motivasyon veriyor her konuda.
Her sunucunun belirli özellikleri bulunuyor. Buna bağlı olarak mesela Simulation 1 sunucusunda hız sınırı 110 km/h iken Simulation 2 sunucunda hız sınırı 150 km/h olarak belirlenmiştir. Oyun ayarlarından hız sınırını kaldırdığınızda ilgili sunucunun hız sınırlarına göre hareket edebilirsiniz. Tüm ilgili sunucu özelliklerine buradan ulaşabilirsin.Teşekkür ederim. Evet öyleymiş sonradan farkettim. Bu arada profil fotoğrafınız çok hoş, bana motivasyon veriyor her konuda.
Evet oyuna yeni başlamıştım teşekkür ederim.Her sunucunun belirli özellikleri bulunuyor. Buna bağlı olarak mesela Simulation 1 sunucusunda hız sınırı 110 km/h iken Simulation 2 sunucunda hız sınırı 150 km/h olarak belirlenmiştir. Oyun ayarlarından hız sınırını kaldırdığınızda ilgili sunucunun hız sınırlarına göre hareket edebilirsiniz. Tüm ilgili sunucu özelliklerine buradan ulaşabilirsin.