Detaylar
Kim cevapladı?dark_1234
Deneyimli
i5 3340.
8 GB RAM
GT 1030 GDDR4.
Windows 10 Home 64 Bit.
Bu arada HDD sistem diski değil 2. disk.
i5 3340.
8 GB RAM
GT 1030 GDDR4.
Windows 10 Home 64 Bit.
Bu arada HDD sistem diski değil 2. disk.
ETS ayarların ne? Bu sistem oynaman için ucu ucuna yetiyor en minimum ayarda.
dark_1234
Deneyimli
ETS ayarların ne? Bu sistem oynaman için ucu ucuna yetiyor en minimum ayarda.
1366x768 çözünürlük.
Ayna falan doku hepsi düşükte çoğu devre dışı.
Dikey eşitleme tassarufta.
Gölgeler çok düşük.
1366x768 çözünürlük.
Ayna falan doku hepsi düşükte çoğu devre dışı.
Dikey eşitleme tassarufta.
Gölgeler çok düşük.
Ölçekleme ve FPS değerin nedir? Normalde drop girmeden oynayabilmen lazım yüksek FPS bekleme tabii ki. HDD'nin yavaşlığı sebebiyle oyunun içindeki doku yüklemeleri map yüklemeleri yavaş olacağı için oyuna drop giriyordur.
dark_1234
Deneyimli
Ölçekleme ve FPS değerin nedir? Normalde drop girmeden oynayabilmen lazım yüksek FPS bekleme tabii ki. HDD'nin yavaşlığı sebebiyle oyunun içindeki doku yüklemeleri map yüklemeleri yavaş olacağı için oyuna drop giriyordur.
FPS sınırlamısından mı bahsediyorsunuz? Ben ikisini de 30 yaptım, ölçekleme yüzde 50.
Son düzenleyen: Moderatör:
FPS değerin oyunda aldığın saniyedeki kare sayısı. FPS sınırlamasını kaldır ki akıcı oynayabilesin. Belki ondan olabilir ama yüksek ihtimalle SSD'de kurulu olmamasından dolayıdır. Ölçekleme 50'de kalabilir.FPS sınırlamısından mı bahsediyorsunuz? Ben ikisini de 30 yaptım, ölçekleme yüzde 50.
dark_1234
Deneyimli
FPS değerin oyunda aldığın saniyedeki kare sayısı. FPS sınırlamasını kaldır ki akıcı oynayabilesin. Belki ondan olabilir ama yüksek ihtimalle SSD'de kurulu olmamasından dolayıdır. Ölçekleme 50'de kalabilir.
Hocam o sınırlama 300 kenkende droplar devam ediyor FPS göremiyorum oyunda bakamadım tahmini 70 FPS civarlarında geziyordu aslında elimde bir SSD var ama çıkarıp bilgisayarıma takamıyorum vidası yalama olup çürüdü laptopta hapis kaldı.
Hocam o sınırlama 300 kenkende droplar devam ediyor FPS göremiyorum oyunda bakamadım tahmini 70 FPS civarlarında geziyordu aslında elimde bir SSD var ama çıkarıp bilgisayarıma takamıyorum vidası yalama olup çürüdü laptopta hapis kaldı.
Ana diskin SSD mi? Sistemine uygun şekilde ayarların var normalde drop olmadan oynayabilmen lazım fakat drop giriyor demişsin, yani 15-16 yıldır bilgisayarlarla uğraşıyorum hard diskin içinde olan oyunlarımın hepsine drop girerdi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet