EU4'te insan gücü nasıl arttırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kayra342727
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 64
  • Etiketler Etiketler
    arttırma

Kayra342727

Becerikli
1720'li yıllarda Osmanlı oynuyorum ancak halen aylık 2500 civarı manpower basıyorum ekonomim çok iyi olmasına rağmen manpower yüzünden doğru düzgün Ordu kuramıyorum, manpower nasıl arttırabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    258,3 KB · Görüntüleme: 47
Osmanlı oynanıyor galiba, çok basit bir yönetmi var. İlk olarak bölgelere kışla basarak başlayabilirsin, Savaş yorgunluğunu düşük tutmaya çalış. Idea kısmından Qualitiy veya Quantity hatırlamıyorum orada vardı ondan alabilirsin, Goverment Reformlarından Devshirme moda geçilebilir, kesinlikle faydası olacaktır. Advisor olarak da Manpower Modifier alabilirsin.

Yani fotoğraftaki her ay 2,517 denen yeri arttırmak istiyorum.

En buyuk yolu Quantity cikmak. Yine fikirlerin birlesimlerine bak oradaki policy'lerden manpower recovery speed veren olacaktir. DLC var mi bilmiyorum ama eyaletler buyuk oranda manpower ve recovery speed veriyor. Legalism gidersen piety'ye gore yuzde 20 manpower veriyor, Mysticism gidersen x2 yillik manpower veriyor decision'a bastigin zaman. Recovery speed'in cok fazla olmaz zaten onemli olan maksimum manpower. Cok fazla manpower'in varsa savas bitmeden o havuzu harcaman kolay degil zaten asil esprisi orada. Savas sonrasinda illaki yenilersin cok zorda kalirsan profesyonellikten yersin gerekirse.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt