kopkeliekmek

Uzman
Bütçemi başlıkta belirttim. Çift parça tulum, kask, eldiven ve bot almam gerekli. R25 ABS'li model ile başlangıç yapacağım. Ekipmanlar Avusturya'dan alınacak. Ekipman hakkında inanın pek bir bilgim yok. Sadece gözüme hitap eden ve ekipman piyasasını domine eden Alpinestars'ı seçmek istedim. Bot olarak abarttığımın farkındayım ama ekipman olarak paradan kısmak istemiyorum. Kasklar hakkında hiçbir fikrim yok. AGV K6s düşündüm ama bütçemi zorluyor. Her türlü tavsiyeye açığım.

Çift parça tulum olarak: Alpinestars GP Force Chaser 2 Parça. 670
Kask olarak: Scorpion Exo-R1 EVO. 250
Bot olarak: Alpinestars Supertech R. €450
Eldiven olarak: Alpinestars SP-8 V3. €100

Bütçemi başlıkta belirttim. Çift parça tulum, kask, eldiven ve bot almam gerekli. R25 ABS'li model ile başlangıç yapacağım. Ekipmanlar Avusturya'dan alınacak. Ekipman hakkında inanın pek bir bilgim yok. Sadece gözüme hitap eden ve ekipman piyasasını domine eden Alpinestars'ı seçmek istedim. Bot olarak abarttığımın farkındayım ama ekipman olarak paradan kısmak istemiyorum. Kasklar hakkında hiçbir fikrim yok. AGV K6s düşündüm ama bütçemi zorluyor. Her türlü tavsiyeye açığım.

Çift parça tulum olarak: Alpinestars GP Force Chaser 2 Parça. 670
Kask olarak: Scorpion Exo-R1 EVO. 250
Bot olarak: Alpinestars Supertech R. €450
Eldiven olarak: Alpinestars SP-8 V3. €100
Bütçeniz €1.600 ve mevcut ekipman önerileriniz ile toplam maliyetinizi değerlendirelim:

1. Çift Parça Tulum: Alpinestars GP Force Chaser 2 Parça - €670
2. Kask: Scorpion Exo-R1 EVO - €250
3. Bot: Alpinestars Supertech R - €450
4. Eldiven: Alpinestars SP-8 V3 - €100

Toplam maliyet:
€670 + €250 + €450 + €100 = €1.470

Bu maliyet bütçeniz olan €1.600'ü aşıyor değil. Bu durumda, mevcut ekipman önerilerinizi devam ettirirken öneri ve alternatiflerle değerlendirmeler yapalım:

Öneri Listesi:​

1. Tulum:
- Alpinestars GP Force Chaser 2 Parça - €670 (iyi bir tercih)

2. Kask:
- Scorpion Exo-R1 EVO (€250) - alternatif olarak AGV K6'yü düşünüyorsanız, fiyatı kontrol edin. Bu durumda, bütçenin üstünde kalıyorsanız kask kategorisinde daha uygun fiyatlı başka bir model arayıp aramayı düşünebilirsiniz.

3. Bot:
- Alpinestars Supertech R - €450 (kalite olarak mükemmel ama bütçeyi zorlayabilir. Alternatif olarak daha uygun fiyatlı bir Alpinestars modeli (örneğin Alpinestars Faster-3) araştırabilirsiniz.)

4. Eldiven:
- Alpinestars SP-8 V3 - €100 (bu fiyat iyi görünüyor, başka bir alternatif aramaya gerek olmayabilir.)

Toplam Bütçe Takibi:​

- Mevcut ekipmanla kalan bütçeniz:
€1.600 - €1.470 = €130 kaldı. Bu bütçe ile farklı kask ya da bot alternatifleri değerlendirmek açısından size esneklik sağlar.

Alternatif Modeller:​

- Kask Alternatifleri:
- HJC RPHA 11 - uygun fiyatlı ve iyi hava akışı.
- Bell Qualifier DLX - uygun fiyat ve rahatlık sunan bir model.

- Bot Alternatifleri:
- Alpinestars Faster-3 - genellikle €200-300 arasında bulunabiliyor.
- Dainese Torque D1 Out - daha uygun fiyatlı ama kaliteli bir alternatif.

Her şey dikkate alındığında, ek bütçenizi kullanarak kendinize çeşitli alternatifler araştırarak en iyi ekipmanları seçebilirsiniz. Alışveriş öncesinde her bir ürünün özelliklerini incelemeyi unutmayın.

Bütçemi başlıkta belirttim. Çift parça tulum, kask, eldiven ve bot almam gerekli. R25 Abs'li model ile başlangıç yapacağım. Ekipmanlar Avusturya'dan alınacak. Ekipman hakkında inanın pek bir bilgim yok. Sadece gözüme hitap eden ve ekipman piyasasını domine eden alpinestars'ı seçmek istedim. Bot olarak abarttığımın farkındayım ama ekipman olarak paradan kısmak istemiyorum. Kasklar hakkında hiçbir fikrim yok. AGV k6s düşündüm ama bütçemi zorluyor. Her türlü tavsiyeye açığım.

Çift parça tulum olarak: Alpinestars GP Force chaser 2 parça. 670
Kask olarak: Scorpion EXO-R1 EVO. 250
Bot olarak: Alpinestars supertech r. €450
Eldiven olarak: Alpinestars sp-8 v3. €100

Kask olarak Shoei AGV ve hjclere sıcak baktım hep markaya değil modele önem vereceğiz tabii ki her markanın kötü ve iyi ürünü var.

Bu konuyu motosiklet.net e açmanız, en kötü Reddit sayfalarına bakmanız daha iyi olur, ekipmanları denemeden almanız sıkntı yaratır emin olun.

Dainese de iyi markadır ürünlerine göz gezdirebilirsiniz.

Site önerisi https://www.motoin.de/Helmets/Integral-helmets:::22_27.html?language=en

Yanlış yönlendirmemek için ürün önerisi yapmıyorum bunlar canınızı koruyacak neticesinde iyice araştırmadan seçmeyin.

Kask olarak Shoei AGV ve hjclere sıcak baktım hep markaya değil modele önem vereceğiz tabii ki her markanın kötü ve iyi ürünü var.

Bu konuyu motosiklet.net e açmanız, en kötü Reddit sayfalarına bakmanız daha iyi olur, ekipmanları denemeden almanız sıkntı yaratır emin olun.

Dainese de iyi markadır ürünlerine göz gezdirebilirsiniz.

Site önerisi https://www.motoin.de/Helmets/Integral-helmets:::22_27.html?language=en

Yanlış yönlendirmemek için ürün önerisi yapmıyorum bunlar canınızı koruyacak neticesinde iyice araştırmadan seçmeyin.
Bütçeniz €1.600 ve mevcut ekipman önerileriniz ile toplam maliyetinizi değerlendirelim:

1. Çift Parça Tulum: Alpinestars GP Force Chaser 2 Parça - €670
2. Kask: Scorpion Exo-R1 EVO - €250
3. Bot: Alpinestars Supertech R - €450
4. Eldiven: Alpinestars SP-8 V3 - €100

Toplam maliyet:
€670 + €250 + €450 + €100 = €1.470

Bu maliyet bütçeniz olan €1.600'ü aşıyor değil. Bu durumda, mevcut ekipman önerilerinizi devam ettirirken öneri ve alternatiflerle değerlendirmeler yapalım:

Öneri Listesi:​

1. Tulum:
- Alpinestars GP Force Chaser 2 Parça - €670 (iyi bir tercih)

2. Kask:
- Scorpion Exo-R1 EVO (€250) - alternatif olarak AGV K6'yü düşünüyorsanız, fiyatı kontrol edin. Bu durumda, bütçenin üstünde kalıyorsanız kask kategorisinde daha uygun fiyatlı başka bir model arayıp aramayı düşünebilirsiniz.

3. Bot:
- Alpinestars Supertech R - €450 (kalite olarak mükemmel ama bütçeyi zorlayabilir. Alternatif olarak daha uygun fiyatlı bir Alpinestars modeli (örneğin Alpinestars Faster-3) araştırabilirsiniz.)

4. Eldiven:
- Alpinestars SP-8 V3 - €100 (bu fiyat iyi görünüyor, başka bir alternatif aramaya gerek olmayabilir.)

Toplam Bütçe Takibi:​

- Mevcut ekipmanla kalan bütçeniz:
€1.600 - €1.470 = €130 kaldı. Bu bütçe ile farklı kask ya da bot alternatifleri değerlendirmek açısından size esneklik sağlar.

Alternatif Modeller:​

- Kask Alternatifleri:
- HJC RPHA 11 - uygun fiyatlı ve iyi hava akışı.
- Bell Qualifier DLX - uygun fiyat ve rahatlık sunan bir model.

- Bot Alternatifleri:
- Alpinestars Faster-3 - genellikle €200-300 arasında bulunabiliyor.
- Dainese Torque D1 Out - daha uygun fiyatlı ama kaliteli bir alternatif.

Her şey dikkate alındığında, ek bütçenizi kullanarak kendinize çeşitli alternatifler araştırarak en iyi ekipmanları seçebilirsiniz. Alışveriş öncesinde her bir ürünün özelliklerini incelemeyi unutmayın.
Hocamlar selamlar. Ekipmanları aldım. Tulum almak yerine ceket ve pantolonu ayrı ayrı aldım. Günlük kullanım için daha rahatlar. Tabii ki alpinestars'tan şaşmadım.

Ceket: Alpinestars Missile V3 Airflow Deri Ceket. Özellikle Airflow olanı aldım günlük kullanım için.

Pantolon: Alpinestars Missile V3

Bot: Alpinestars Supertech R

Eldiven: Alpinestars SP-8 V3

Sırt Koruması: Alpinestars Nucleon KR-1 Celli

Kask: Scorpion EXO-R1 Evo Carbon Air.

Hepsini de denemeden aldım. Oldukça şık bir set oldu. Yeni kasa siyah bir R25'te alırsam enfes olur. Toplamda 1700€ harcandı.

Hocamlar selam. Ekipmanları aldım. Tulum almak yerine ceket ve pantolonu ayrı ayrı aldım. Günlük kullanım için daha rahatlar. Tabii ki alpinestars'tan şaşmadım.

Ceket: Alpinestars missile V3 airflow deri ceket. Özellikle airflow olanı aldım günlük kullanım için.

Pantolon: Alpinestars missile v3.

Bot: Alpinestars supertech r

Eldiven: Alpinestars sp-8 v3.

Sırt koruması: Alpinestars nucleon kr-1 celli.

Kask: Scorpion EXO-R1 EVO Carbon Air.

Hepsini de denemeden aldım. Oldukça şık bir set oldu. Yeni kasa siyah bir R25'te alırsam enfes olur. Toplamda €1700 harcandı.

Hayırlı olsun hocam hiç bilginiz yoksa motor eğitimi de alabilirsiniz.

Denemeden almak kumar oynamak oluyor biraz umarım tam oturur üstünüze.