Euro Truck Simulator 2 DLC'leri şu an indirimde. PC'de yer olmadığı için kurup ana haritaya bakamadım. Tercihim Türkiye ve balkan ülkelerini almak. Ana oyun üzerinde rastgele DLC'leri alsam DLC arası bağlantı sorunu yaşar mıyım? Veya RDR 2 / Days Gone gibi Online bir haritası mevcut mu? Bir ara oynamıştım ama eskiden merakım yoktu. Çok bilgim yok.

Sadece harita DLC'lerine para ver. Boya DLC'lerinde bulunan boyaları kodlama ile kullanabiliyorsun DLC'ye sahip olmasan bile. Harita DLC'lerine öncelik verirsen ProMods serverinda oynarsın. Singleplayer'da ve Tmp'de, Tmp ProMods Server'ı, Tmp SIM1 server'ından daha gerçekti mekanlara sahip.

Bence artık ETS 3'ün çıkması lazım. Uzun süredir ETS 2 de duruyoruz ya da çok büyük güncelleme gelmesi lazım. 12 senedir ETS 2 ile devam ediyoruz. 2024 model tırlar çıktı bunların gelmesi lazım. Haritanın Asya ya doğru daha da genişlemesi lazım.
Oyuna Körük sistemini bile getireli çok uzun süre olmadı. Ben açıkcası Scs'nin Ets 3 çıkaracağını sanmam. Ets 3'ün çıkmasından çok, oyuncuları Ats oyununa çekmeye çalışıyorlar. Ats grafikleri Ets2'ye göre daha güzel ama burunlu tır sürmek zor. :d

Hocam öncelikle önceliğiniz haritalar olsun. Benim sıralamam:
  • West Balkans (pahalı ama değer)
  • İskandinavya
  • RTTBS
  • İberya
  • İtalya
  • Fransa
  • Going East
Modefiye paketlerinde ise en doluları Scania ile Renault sonrasında Volvo ve kalanlar.
Michelin mi Goodyear konusunda kesinlikle Michelin. Goodyear bomboş.
Yük paketlerinin hepsi önemli bence.
Dorselerde ise Krone sonrasında Feldbinder ile Tırsan benim için birincillerdir.
Boya işlerinde ise tamamen size kalmış.

Bence artık ETS 3'ün çıkması lazım. Uzun süredir ETS 2 de duruyoruz ya da çok büyük güncelleme gelmesi lazım. 12 senedir ETS 2 ile devam ediyoruz. 2024 model tırlar çıktı bunların gelmesi lazım. Haritanın Asya ya doğru daha da genişlemesi lazım.
ETS 3 bence gelmeyecektir. Yeni çekiciler ise yapılıyor, bazı elektrikli modeller de gelecek. Grafik için 1.50 ile oyun motoru yenilenmeye başlayacak. Fizik için bilmiyorum ama bence ona da el atarlar. Ki en son EBS ve TCS ile biraz el atmışlardı. 1.50'de grafiksel değişiklik beklenmiyor, işleme motorunda değişiklikler olacak. DX12 1.50 ile gelmeyecek. Sonrasında artık. Bir de oyun Avrupa temalı hocam, Asya'ya bence pek genişlemezler.

Bu arada SMAA bilirsiniz ki çok kötü, SnowyMoon'un grafik modunu deneyebilirsiniz. v8 sürümü DLAA, DLSS, TAA sunarken v9 sürümü en son baktığımda DLAA, DLSS sunmuyordu fakat FXAA, çoklu monitor, VR desteği eklendi ve TAA yenilendi.

Alttaki mesajdan sonra aklıma geldi, ProMods'a ek olarak küresel harita kombosuyla çok çok büyük bir harita elde edersiniz.

Son düzenleme:
Hocam tüm harita DLC'lerini alırsanız (West balkans şu anlık gerekli değil) ücretsiz kullanabileceğiniz ProMods haritasını da kullanırsınız ki harita çok büyür ve hatay gibi yerlere bile gidebilrisiniz.

ETS DLC toplamaya başlamadan önce çıkar mı diye bakmıştım. Herhangi bir bilgi göremedim. Bende aslında çıkar diye düşünüyorum. Ama en son haber 2021 yılına ait. Ya çok büyük bir sürpriz yapacaklar ya da aynı oyun üzerinden zaten belli bir kitlesi var. Bozmak istemiyorlar.

@Ellie7091 sadece harita dedim hocam, kozmetikleri boş verin.

Aynen hocam o şekilde gideceğim.

İtalya DLC'si bayağı iyi hocam, bayağı engebeli yol var sarıyor.

Balkan ve Karadeniz DLC'lerini alırsan going east DLC'sini de alman gerekir.

Going east aldım. Caner'de demişti. 4 Marta kadar İtalya'yı da eklemeye çalışırım.

Sadece harita DLC'lerine para ver. Boya DLC'lerinde bulunan boyaları kodlama ile kullanabiliyorsun DLC'ye sahip olmasan bile. Harita DLC'lerine öncelik verirsen ProMods serverinda oynarsın. Singleplayer'da ve Tmp'de, tmp ProMods Server'ı, tmp SIM1 server'ından daha gerçekti mekanlara sahip.

Dolar kuru arttıkça çok fark ediyor. Elimden geldiğince sadece harita genişletme hedefim var. ProMods'u da duymuştum. Arada videoları izliyorum. Hoşuma gitti.

Hocam öncelikle önceliğiniz haritalar olsun. Benim sıralamam:
  • West balkans (pahalı ama değer)
  • İskandinavya
  • rttbs
  • İberya
  • İtalya
  • Fransa
  • going east
Modefiye paketlerinde ise en doluları Scania ile Renault sonrasında Volvo ve kalanlar.
Michelin mi Goodyear konusunda kesinlikle michelin. Goodyear bomboş.
Yük paketlerinin hepsi önemli bence.
Dorselerde ise Krone sonrasında feldbinder ile tırsan benim için birincillerdir.
Boya işlerinde ise tamamen size kalmış.

Sıralamaya dikkat edeceğim. Çok teşekkürler koyularda 2'si tamam. İtalya da olacak gibi. Yıldıza atıyorum. West balkans indirimde değil ama sonraki indirime tahmini 150'ye düşer gibi geliyor.

Hocam tüm harita DLC'lerini alırsanız (West balkans şu anlık gerekli değil) ücretsiz kullanabileceğiniz ProMods haritasını da kullanırsınız ki harita çok büyür ve hatay gibi yerlere bile gidebilrisiniz.

Hedef o yönde. DLC'siz bir şeyi kaçıracakmışım gibi geliyor. Oyun alırken hep DLC'leri de set yapmaya çalışıyorum.

Herkese çok teşekkür ederim.

ETS DLC toplamaya başlamadan önce çıkar mı diye bakmıştım. Herhangi bir bilgi göremedim. Bende aslında çıkar diye düşünüyorum. Ama en son haber 2021 yılına ait. Ya çok büyük bir sürpriz yapacaklar ya da aynı oyun üzerinden zaten belli bir kitlesi var. Bozmak istemiyorlar.

ETS 3 en az 5 yıl süre zarfında çıkmayacak. Daha yeni lisanslı tırlar geldi ve gelecek ileride. Ayrıca oyunu yeni grafik motoruna geçirmeyi planlıyorlar, böylece çok daha kaliteli olacak. Yani rahatlıkla DLC alabilirsiniz, uzun bir süre yeni oyun gelmez, SCS de para kaynağını kapatmaz.

ETS 3 en az 5 yıl süre zarfında çıkmayacak. Daha yeni lisanslı tırlar geldi ve gelecek ileride. Ayrıca oyunu yeni grafik motoruna geçirmeyi planlıyorlar, böylece çok daha kaliteli olacak. Yani rahatlıkla DLC alabilirsiniz, uzun bir süre yeni oyun gelmez, SCS de para kaynağını kapatmaz.

İnşallah öyle yaparlar. Bizim için oyun sektörü artık bayağı pahalı hale geldi. Sürekli aynısının yeni grafiğini almaktansa büyük bir güncellemeyle devamlılığı daha iyi olur.