Euro Truck Simulator 2 DLC'leri şu an indirimde. PC'de yer olmadığı için kurup ana haritaya bakamadım. Tercihim Türkiye ve balkan ülkelerini almak. Ana oyun üzerinde rastgele DLC'leri alsam DLC arası bağlantı sorunu yaşar mıyım? Veya RDR 2 / Days Gone gibi Online bir haritası mevcut mu? Bir ara oynamıştım ama eskiden merakım yoktu. Çok bilgim yok.
Sadece harita DLC'lerine para ver. Boya DLC'lerinde bulunan boyaları kodlama ile kullanabiliyorsun DLC'ye sahip olmasan bile. Harita DLC'lerine öncelik verirsen ProMods serverinda oynarsın. Singleplayer'da ve Tmp'de, Tmp ProMods Server'ı, Tmp SIM1 server'ından daha gerçekti mekanlara sahip.
Oyuna Körük sistemini bile getireli çok uzun süre olmadı. Ben açıkcası Scs'nin Ets 3 çıkaracağını sanmam. Ets 3'ün çıkmasından çok, oyuncuları Ats oyununa çekmeye çalışıyorlar. Ats grafikleri Ets2'ye göre daha güzel ama burunlu tır sürmek zor. :dBence artık ETS 3'ün çıkması lazım. Uzun süredir ETS 2 de duruyoruz ya da çok büyük güncelleme gelmesi lazım. 12 senedir ETS 2 ile devam ediyoruz. 2024 model tırlar çıktı bunların gelmesi lazım. Haritanın Asya ya doğru daha da genişlemesi lazım.