5

5124

Ziyaretçi
Selam,

Biliyorsunuz ETS 2 PS5'e çıkacak. 1.000 küsur saatin üstünde oynadığım bu oyunu PS5'e çıktığı gün kesin olarak satın alacağım. Muhtemelen büyük ekranda oynaması aşırı keyifli olacak. Siz çıktığında almayı düşünüyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Biliyorsunuz ETS 2 PS5'e çıkacak. 1.000 küsur saatin üstünde oynadığım bu oyunu PS5'e çıktığı gün kesin olarak satın alacağım. Muhtemelen büyük ekranda oynaması aşırı keyifli olacak. Siz çıktığında almayı düşünüyor musunuz?

Kontrolcü ile oynamayı daha önce denemiş biri olarak diyeceğim tek şey: Kanser olmak için daha iyi yollar var.

Kontrolcü ile oynamayı daha önce denemiş biri olarak diyeceğim tek şey: Kanser olmak için daha iyi yollar var.
Hadi direksiyon setinden daha iyi değildir diyelim, klavye ve fareden milyon kat daha iyidir kontrolcü. Neden?

Siz çıktığında almayı düşünüyor musunuz?
DualSense ile iyi kalibre ederler umarım, çıktığında çok pahalı olmazsa kesinlikle alırım. En kötü indirim beklerim.

Selam,

Fiyatı yüksek olacağı için büyük ihtimalle almayacağım. ETS 2 gerçekçilik hazzı yaratan bir oyun, gamepad ile zevk alamam diye düşünüyorum. Direksiyon seti olanlar için bilgisayarda oynaması daha mantıklı olacaktır çünkü indirimde fiyatı yaklaşık 2 dolara düşüyor.

Hadi direksiyon setinden daha iyi değildir diyelim, klavye ve fareden milyon kat daha iyidir kontrolcü. Neden?

DualSense ile iyi kalibre ederler umarım, çıktığında çok pahalı olmazsa kesinlikle alırım. En kötü indirim beklerim.

Oyunun kontrolcü ile oynanmaya uygun olmayacak kadar fazla ayar olması aklıma gelen ilk sebep. Klavye mouse ile bile tonla tuş gerekiyor, kontrolcüdeki limitten bahsetmeme gerek var mı cidden?

Oyunun kontrolcü ile oynanmaya uygun olmayacak kadar fazla ayar olması aklıma gelen ilk sebep. Klavye mouse ile bile tonla tuş gerekiyor, kontrolcüdeki limitten bahsetmeme gerek var mı cidden?
Her saniye o ayarla uğraşmaman, gaz pedalı kontrolünün çok daha iyi olması, keza direksiyonu da çok rahat kontrol edebilmen diyebilir miyiz? Yahu oyunu neyle oynaman gerekir sıralaması yapılsa ikinci sırada olur kontrolcü. Onun da önünde direksiyon seti var zaten.

Bu senin kişisel düşüncen olmuş, kontrolcü ile çok rahat oynanıyor oyun.

Her saniye o ayarla uğraşmaman, gaz pedalı kontrolünün çok daha iyi olması, keza direksiyonu da çok rahat kontrol edebilmen diyebilir miyiz? Yahu oyunu neyle oynaman gerekir sıralaması yapılsa ikinci sırada olur kontrolcü. Onun da önünde direksiyon seti var zaten.

Oyun çıktığında nasıl olsa göreceğiz. O yüzden daha fazla konuşmayacağım.

Her saniye o ayarla uğraşmaman, gaz pedalı kontrolünün çok daha iyi olması, keza direksiyonu da çok rahat kontrol edebilmen diyebilir miyiz? Yahu oyunu neyle oynaman gerekir sıralaması yapılsa ikinci sırada olur Kontrolcü. Onun da önünde direksiyon seti var zaten.

Ben şahsen bilgisayarda kontrolcü ile oynuyorum, alıştığım için gayet de güzel oynanıyor dediğiniz gibi.

Spotify ile bence güzel oynanır. Ayrıca ben şunu fark ettim, araç sürüş temalı oyunlarda kontrolcüler, klavye-mousetan daha sağlam hissiyat veriyor ama tabii ki fiyatına da bağlı biraz. Bence maksimum 20-30 dolara satışa çıkmalı. Çünkü Steam fiyatı 10 dolar oyunun.