The Semih Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 820 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 566 26 Aralık 2025 #21 Complete Edition yapmaları lazım, Tüm DLC ler tek oyunun içinde olmalı çok fazla DLC var.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.338 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.677 26 Aralık 2025 #22 CliqueDOS dedi: Bu arada evet, oyunun klavye kontrolleri de berbat, bu konuda herkese katılıyorum. Her yüklediğimde doğru tuş atamaları yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim için katlanılamaz kısım gaz ve direksiyon oldu, diğerlerinin de belirttiği gibi. Klavyede kontrolcüdeki gibi hafif bastım, az bastım, yarım bastım geyikleri olmadığı için simülasyondan oldukça uzak kütük bir his verdi.
CliqueDOS dedi: Bu arada evet, oyunun klavye kontrolleri de berbat, bu konuda herkese katılıyorum. Her yüklediğimde doğru tuş atamaları yapmak zorunda kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim için katlanılamaz kısım gaz ve direksiyon oldu, diğerlerinin de belirttiği gibi. Klavyede kontrolcüdeki gibi hafif bastım, az bastım, yarım bastım geyikleri olmadığı için simülasyondan oldukça uzak kütük bir his verdi.