ornitorenk

Yetkin
Şimdi gideceğim yerin altyapı durumu belirsiz. Apartman yeni olduğu için altyapı falan gelmemiş galiba, daha bu olay uğraştıracak gibi. Bu süreçte ne yapmam lazım? Mevcut hizmeti dondurmam en mantıklısı mı? Bir de modem dışında neyi götürmem lazım yanımda? Turknet bu arada internetim.

Dondurman iyi olur. Yıl içinde 4 defa toplam 365 gün dondurma hakkın var. Ücretleri 350 liraydı sanırım tam hatırlamıyorum.

Taşındığınız evde altyapı mevcut değilse otomatik donduruluyor hizmet gelene kadar. Ayrıca bir ücret ödemeyin kendiniz. Tam hatırlamıyorum ancak 6-9 ay gibi bir sürede de cayma hakkınız doğuyordu.

Dondurman iyi olur. Yıl içinde 4 defa toplam 365 gün dondurma hakkın var. Ücretleri 350 liraydı sanırım tam hatırlamıyorum.

Dondurduk diyelim apartmana altyapı geldi adamları çağırsak hemen hallediyorlar mı yoksa uzun mu sürüyor süreç? Bir de ben evden taşınırken ne götüreceğim yanımda modemden başka? Bir tane bağladıkları küçük bir kutu gibi bir şey vardı sigorta kutusunun oraya bağladılar fiber kutusu mu oluyor artık onu da götüreyim mi? @Gece

Dondurduk diyelim apartmana altyapı geldi adamları çağırsak hemen hallediyorlar mı yoksa uzun mu sürüyor süreç? Bir de ben evden taşınırken ne götüreceğim yanımda modemden başka? Bir tane bağladıkları küçük bir kutu gibi bir şey vardı sigorta kutusunun oraya bağladılar fiber kutusu mu oluyor artık onu da götüreyim mi? @Gece
Sen onu götüremezsin ki. Altyapı gelince kutu bağlanıyor yeniden zaten. Geri çağırırsan randevu alınan gün ve saatte gelirler (ek saat oynaması olabilir).

Taşınacağınız yere ikamet aldırır ve internet nakil talebi yaparsanız haklı fesih hakkı doğar diye biliyorum. Yani dondurma ücreti de ödemeden iptal edebilirsiniz diye biliyorum.