Başlıkta belirttiğim gibi sorun böyle mobil veriyi açtığımda envanteri açarken evin internetinde açmıyor, eskiden açıyordu. Steam'e güncelleme geldikten sonra açmamaya başladı. Ben sorunun modemin ayarlarında olduğunu düşünüyorum çünkü evin interneti Discord'u açıyor mesaj yazabiliyorum. Roblox'u açıyor hiçbir ayar yapmama rağmen. GoodbyeDPI kullanıyorum normalde ama 1 ay falan kullandıktan sonra açmama gerek kalmıyor, otomatik açıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Steam'in sorunu hocam bende de böyle, bir ara duzeltmislerdi gene bozuldu bazen açılıyor bazen açılmıyor.
Steam'in sorunu hocam bende de böyle, bir ara duzeltmislerdi gene bozuldu bazen açılıyor bazen açılmıyor.
Mobil veri ile envanter açılıyorken Wi-Fi ile açılmıyor bence Steam'in sorunu değil.
Mobil veri ile envanter açılıyorken Wi-Fi ile açılmıyor bence Steam'in sorunu değil.
Aynı hatayı zamanında yaşadım, ev internetinin IP adresi Steam tarafından "süpheli" aktivite vs. algılandı ise bazı işlemleri yapmıyor modemi resetleyip yeni IP almayı deneyin, eğer bu da olmazsa madem sorun sadece Steam'de ise destek talebi atmayı deneyebilirsiniz.
TurkNet.