Merhaba. QoS algoritmalarıyla ilgili proje, OpenWrt ve multimedya amaçlı kullanılacak. Duruma göre 2 tane de alabilirim. Mini PC veya eski bilgisayar almıyorum bilerek. Sunucu ihtiyacımı EC2 ve Azure ile gideriyorum zaten. Enerji kullanımı ve internet altyapısından dolayı da evde bir şey barındırmıyorum.
Türkiye'den değil, yurt dışından bizzat alacağım. Vergi falan yok yani. Almak istediğim ürünler biraz farklı diye bu konuyu açmak istedim. Çünkü Türkiye'de fiyatları balon olduğu için yurt dışında olması gereken fiyatlara hakim değilim maalesef. 4 GB modelinin de fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum ama fiyatı uygunsa 8 GB neden almayayım?
Amazon.ae'den farklı model öneriniz varsa atabilirsiniz. Teşekkürler.
Buy smart-home-komponente Raspberry Pi 5 4GB Starter Kit USB-C 45W Power Supply Case with Fan 64GB SD Card 4K Micro HDMI Cable Red White online on Amazon.ae at best prices. ✓ Fast and free shipping ✓ free returns ✓ cash on delivery available on eligible purchase.
www.amazon.ae
Buy RasTech Raspberry Pi 5 8GB RAM Kit with Pi 5 Case, Active Cooler, Screwdriver and Raspberry Pi 5 8GB Board Included online on Amazon.ae at best prices. ✓ Fast and free shipping ✓ free returns ✓ cash on delivery available on eligible purchase.
www.amazon.ae
Buy Raspberry Pi 5 (8GB) online on Amazon.ae at best prices. ✓ Fast and free shipping ✓ free returns ✓ cash on delivery available on eligible purchase.
www.amazon.ae