Detaylar
Kim cevapladı?Hazır olanları içime sinmiyor. Limonu sıkar suyunu içerim hazır limonata içmem.Merhaba,
Limonata sever misiniz? Ev yapımı limonata mı? Yoksa hazır limonata mı tercih edersiniz? Ben genelde limonatayı kendim evde yapıyorum daha güzel oluyor.
Utku Baran 77
Başarılı
Tabii ki, ev limonatası hazır limonatada o limonun tadını alamıyorsun; sadece tatlandırıcı içtikten sonra ağızda tuhaf bir hissiyat bırakıyor. Toz halindekilerden bahsetmiyorum bile. Limonlu lolipopun sulu hali gibi oluyor. Hazır limonatada 1-2 tane tadı iyi olan var; onlarda şu an satılmıyor sanırım görmedim.
- Makaleler
- 1
Hazır limonata'da ki limon oranı Centro muzlu gofretin muz oranıyla aynı seviye.
BordoBereli 27
Becerikli
Hazır limonatada limonata tadı hariç bütün tadlar geliyor. Ev limonatası daha iyi.
RamKokusuSeven 44
Üstün
- Makaleler
- 1
Limonata.
Ethem Efe 77
Üstün
Hazır limonata, tabii ki de doğru düzgün bir yerde yapılanından. Evde kendim yapmayı çok denedim; fena olmuyor ancak dışarıdakilerin tadı yok maalesef. İlçedeki çoğu restoranı denemiş biri olarak, tek tük birkaç aile restoranında hayatımda içtiğim en iyi limonataları tattım. Deneme yanılma yoluyla bulunuyorMerhaba,
Limonata sever misiniz? Ev yapımı limonata mı? Yoksa hazır limonata mı tercih edersiniz? Ben genelde limonatayı kendim evde yapıyorum daha güzel oluyor.
Shadow00 15
Çalışkan
Ben evde yapacağım zaman şu şekilde yapıyorum mükemmel oluyor:Hazır limonata, tabii ki de doğru düzgün bir yerde yapılanından. Evde kendim yapmayı çok denedim; fena olmuyor ancak dışarıdakilerin tadı yok maalesef. İlçedeki çoğu restoranı denemiş biri olarak, tek tük birkaç aile restoranında hayatımda içtiğim en iyi limonataları tattım. Deneme yanılma yoluyla bulunuyor![]()
(1-2 saat dolapta bekletmek lazım)