Evde hamam böceği sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan solarka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 194
  • Etiketler Etiketler
    sorunu

solarka

Uzman
Birkaç gündür evde küçük küçük böcekler geziyor. Yaz ayı dışarıdan gelmiştir diye önemsemedim. Bugün komşu ile konuşunca onun evinde çok daha fazla olduğunu öğrendim. Rögar kapağına bakmışlar ve orada da hayli fazla görülmüş. Duş gideri içerisine domestos dökmüşler sabah bir avuç böcek var mış. En net bu kadar gelebildim. Hamam böceği mi bunlar bilgisi olan var mı? Ne yapmalıyım?

Hangi kategoriyi seçmeliyim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gecikmeden ilaçlatın hocam geleneksel çözümeler genelde işe yaramıyor. Büyük ihtimalle apartmanda bir yeri sarmış ve bulduğu deliklerden etrafa yayılıyordur komple ilaçlatmanız yararınıza olur.

Resimdekiler hamam böceği. Bu sorunu doğrudan çözemezsiniz maalesef. Eve her ne kadar kaliteli bir ilaçlama yapılsada geçici bir çözüm. Böcekler belli bir süre sonra tekrar görünmeye başlar. Maddi durumunuz iyiyse sürekli evi ilaçlatın.

Sorunu kökten çözmek için bunların yuvaladığı yeri bulmanız gerekiyor. Her deliğe bir yol yapıyorlar, özellikle de bodrum tarzı -1 kat varsa bütün binayı ele geçiriyorlar.

Zemin kattayız, böcekler giderlerden geliyor. Komşu rögar kapağı açmış resmen arı kovanı gibi birikmişler.

Ayrıca hamam böceği uçan bir şey mi? Özellikle geceleri ışık görünce dolaşıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…