30362

Becerikli
Merhaba. Aşırı kararsızlık nasıl cözülür? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Özellikle son 7 yıldır aşırı bir kararsızlık sorunum oluştu. En basitinden kendime bir şey alacağım zaman kesin bunu alacağım diyemiyorum. Aldıktan sonra da iade ediyorum. Bu sadece bir şey secerkende değil bir yere gitceğim zaman vb. durumlarda da gercekleşiyor.)

Merhaba. Aşırı kararsızlık nasıl cözülür? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Özellikle son 7 yıldır aşırı bir kararsızlık sorunum oluştu. En basitinden kendime bir şey alacağım zaman kesin bunu alacağım diyemiyorum. Aldıktan sonra da iade ediyorum. Bu sadece bir şey secerkende değil bir yere gitceğim zaman vb. durumlarda da gercekleşiyor.)
Asosyallikten kaynaklanıyor o durum.

Başlık değişse de ana fikir değişmiyor gibi hocam. Aynı konuları açıp duruyorsunuz. Psikoloğa gidin. Durum sadece kararsızlıktan ibaret değil gibi.

Anladım hocam ayrıca bunu eleştirmek icinmi söylediniz ya da iyiliğim icinmi söylediniz?

Bu 7 yıl muhabbeti ne hocam kaç konudur? Sıkıntın ne söyle bilelim konu aç aç olmaz bu.

O 7 yılın icinde bana yasal problemler cıkabilecek şeylerde olduğu icin anlatmiyorum normalde anlatırım.

Bende de aynı durum var 3 4 yıldır, bende bir şeyi aldıktan sonra 5 ay kullanıp satıp başka bir şey alıyorum ya da kararsız kalıyorum.