Evde hassas terazi bulundurmak sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stabil yaşam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 114
  • Etiketler Etiketler
    sorun

Stabil yaşam

Başarılı
Yer
Bükreş
İkisini de aldım. Örnek: Sahte ihbar yapıldı vb durumlarında. Eve polis geldiği zaman. Hassas terazileri görürse bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• 1741526267837.webp
    1741526267837.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 1741526290123.webp
    1741526290123.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 43
Ben sizden şüphelendim. Neden öyle düşündünüz ki? Birisi sizi niye ihbar etsin?

Hassas terazinin evde bulunması ne gibi sorun çıkarır diye düşünüyordum. Bence de bu arkadaşta bir şeyler olabilir. Kimin aklına gelir ki hassas terazinin sorun çıkaracağı? Ne yapıyor mesela da korkuyor?

Hassas terazinin evde bulunması ne gibi sorun çıkarır diye düşünüyordum. Bence de bu arkadaşta bir şeyler olabilir. Kimin aklına gelir ki hassas terazinin sorun çıkaracağı? Ne yapıyor mesela da korkuyor?

Açıkçası bu konuları daha önceden çok gördüm. Ben olsam bende korkardım, haberlerden gördüğümüz gibi u#uşturucu satıcılığı yapan insanların evi basılıyor orada hassas terazileri gösteriyorlar. Keşfetime eskiden hassas terazi ile ilgili videolar çıkıyordu. Ben olsam bende sorardım. Bu eşyayı milletimiz suç ürünü gibi görüyor.

Açıkçası bu konuları daha önceden çok gördüm. Ben olsam bende korkardım, haberlerden gördüğümüz gibi u#uşturucu satıcılığı yapan insanların evi basılıyor orada hassas terazileri gösteriyorlar. Keşfetime eskiden hassas terazi ile ilgili videolar çıkıyordu. Ben olsam bende sorardım. Bu eşyayı milletimiz suç ürünü gibi görüyor.

Ne saçma adam belki diyet yapıyor tartarak yemesi gerekiyor. Bu bile suç eşyası olarak insanı tedirgin ediyorsa sıkıntı yani.

Geri
Yukarı Alt