Remus Lupin 45

Üstün
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba,

Bu tür konuları çok sevmiyorum genellikle kendi içimde tutuyorum ama artık gerçekten bıktım.

Neyse, olay benim babamla olan problemlerim. Babamın cidli alkol sorunu var ve evdeki herkesi kötü etkiliyor. Olayın psikolojik baskı şiddet yönü ise; demediğim şeyleri demişim gibi beni manipüle etmeye çalışıyor, eve alkollü gelip tüm huzuru bozuyor. Annemde bende kardeşime sevmiyor bu adamı. Hele en son yaptığı şeyi anlattığım zaman nasıl birisi olduğunu anlayacaksınız

Annem bir zamanlar çalışmak istemişti eve destekte bulunmak için. Babam 'Hayır, bizde erkek çalışır eve bakar" falan dedi. Babam neredeyse Ramazan bayramında. Beri işsiz Kurban Bayramı'dan beri işsiz. Annemin babamdan gizli köşeye koyduğu paralar ile geçiniyor ev. Neyse asıl olaya gelirsek; babam yine eve sarhoş geldi annemde evin faturalarını ödemesini istedi. Hani eve erkek bakardı?

Daha başka şeylerde var; kendini zorla sevdirtmesi, zorla mutlu aile tablosu çizdirmesi gibi.

Yani bugün sadece içimi dökmek istedim ki bunları sadece birkaç yakın arkadaşım ile paylaşabiliyordum, ve gerçekten canım çok sıkılıyor bu konu ile ilgili.

Merhaba,

Bu tür konuları çok sevmiyorum genellikle kendi içimde tutuyorum ama artık gerçekten bıktım.

Neyse, olay benim babamla olan problemlerim. Babamın cidli alkol sorunu var ve evdeki herkesi kötü etkiliyor. Olayın psikolojik baskı şiddet yönü ise; demediğim şeyleri demişim gibi beni manipüle etmeye çalışıyor, eve alkollü gelip tüm huzuru bozuyor. Annemde bende kardeşime sevmiyor bu adamı. Hele en son yaptığı şeyi anlattığım zaman nasıl birisi olduğunu anlayacaksınız.

Annem bir zamanlar çalışmak istemişti eve destekte bulunmak için. Babam 'hayır, bizde erkek çalışır eve bakar" falan dedi. Babam neredeyse Ramazan bayramında. Beri işsiz Kurban Bayramı'dan beri işsiz. Annemin babamdan gizli köşeye koyduğu paralar ile geçiniyor ev. Neyse asıl olaya gelirsek; babam yine eve sarhoş geldi annemde evin faturalarını ödemesini istedi. Hani eve erkek bakardı?

Daha başka şeylerde var; kendini zorla sevdirtmesi, zorla mutlu aile tablosu çizdirmesi gibi.

Yani bugün sadece içimi dökmek istedim ki bunları sadece birkaç yakın arkadaşım ile paylaşabiliyordum, ve gerçekten canım çok sıkılıyor bu konu ile ilgili.

Tek çaren okuyup veya bir işe girip kendini, seviyorsan anneni kurtarman.

Tek çaren okuyup veya bir işe girip kendini, seviyorsan anneni kurtarman.
Annem bana güveniyor tek. Annem, ben ve kardeşim çifte vatandaşız.
Annem de 18 yaşıma gelmemi bekliyor, arkamda duracak biri olsun diyor. Annemin dediği şey, ben 18 yaşıma geldiğim zaman ayrılacak ve başka bir ülkeye taşınmak gibi bir şey. İnşallah başarılı olurum.