25457 84

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Evi akıllı yapmayı düşünüyorum fakat sitede yaşıyorum, komşular bağlanabilir mi akıllı priz gibi şeylere?

Evi akıllı yapmayı düşünüyorum fakat sitede yaşıyorum, komşular bağlanabilir mi akıllı priz gibi şeylere?

Raspberry Pi kullanıp homeasistant kurun bütün hepsini ona bağlayın güvenli olur Raspberry Pi 5 alırsanız bir de içine reklam engelleyici falan kurarsınız mis gibi olur.

Şu an sadece klima ve monitör internete bağlı, SmartThings üzerinden kontrol ediyorum.

Raspberry Pi kullanıp homeasistant kurun bütün hepsini ona bağlayın güvenli olur Raspberry Pi 5 alırsanız bir de içine reklam engelleyici falan kurarsınız mis gibi olur.
Tablet alıp duvara sabitledikten sonra dediğinizi yapacağım teşekkürler. Kontrol paneli gibi kullanacağım.

Sizin evin Wi-Fi ağına bağlı değillerse bağlanamazlar. O yüzden şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Sorarlarsa bende bilmiyorum, modemin arkasında yazıyor vs. demenizi tavsiye ediyorum.

Şu an sadece klima ve monitör internete bağlı, smartthings üzerinden kontrol ediyorum.

Tablet alıp duvara sabitledikten sonra dediğinizi yapacağım teşekkürler. Kontrol paneli gibi kullanacağım.

Sonoff panellerde güzel hocam hatta bütün ürünleri güzel diye biliyorum povodu ve lemur kanalının bu konu hakkındaki videoları çok iyi.