Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory 84
Üstün
Bildiğim kadarıyla akıllı ev sistemlerinde sadece aynı ağa bağlı cihazları kontrol edebiliyorsun. Bu durumda evdeki internetine bağlı olmadıkları sürece sorun olmaz.
Evi akıllı yapmayı düşünüyorum fakat sitede yaşıyorum, komşular bağlanabilir mi akıllı priz gibi şeylere?
Raspberry Pi kullanıp homeasistant kurun bütün hepsini ona bağlayın güvenli olur Raspberry Pi 5 alırsanız bir de içine reklam engelleyici falan kurarsınız mis gibi olur.
25457 84
Üstün
Şu an sadece klima ve monitör internete bağlı, SmartThings üzerinden kontrol ediyorum.
Tablet alıp duvara sabitledikten sonra dediğinizi yapacağım teşekkürler. Kontrol paneli gibi kullanacağım.Raspberry Pi kullanıp homeasistant kurun bütün hepsini ona bağlayın güvenli olur Raspberry Pi 5 alırsanız bir de içine reklam engelleyici falan kurarsınız mis gibi olur.
Bahaneler yerine doğrudan vermiyorum demek daha mantıklı.Sorarlarsa bende bilmiyorum, modemin arkasında yazıyor vs. demenizi tavsiye ediyorum.
25457 84
Üstün
Sizin evin Wi-Fi ağına bağlı değillerse bağlanamazlar. O yüzden şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Sorarlarsa bende bilmiyorum, modemin arkasında yazıyor vs. demenizi tavsiye ediyorum.
Bahaneler yerine doğrudan vermiyorum demek daha mantıklı.
Herkesin interneti olduğundan şifre isteyen olmuyor zaten.
Şu an sadece klima ve monitör internete bağlı, smartthings üzerinden kontrol ediyorum.
Tablet alıp duvara sabitledikten sonra dediğinizi yapacağım teşekkürler. Kontrol paneli gibi kullanacağım.
Sonoff panellerde güzel hocam hatta bütün ürünleri güzel diye biliyorum povodu ve lemur kanalının bu konu hakkındaki videoları çok iyi.
25457 84
Üstün
Ekran ve bağlantıyı falan hallederim ama güvenlik kısmı kafamı karıştırıyor.Sonoff panellerde güzel hocam hatta bütün ürünleri güzel diye biliyorum povodu ve lemur kanalının bu konu hakkındaki videoları çok iyi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Furkan Vakfı kurucu başkanı Alparslan Kuytul ve eşi gözaltına alındı
- Mustafa Aydın
-