Allah aynı iradeyi bana da nasip etsin, başarılar.
Teşşekür ederim hocam sizede başarılar diliyorum

“Teşekkür ederim yorumun için Hocam. Dediğin kısmı anlıyorum, şu an motivasyonum çok yüksek ve verim alıyorum. Ama uzun vadede tükenmemek için tempomu kontrol etmeye çalışacağım. Haftada 1 gün dışarı çıkma fikri mantıklı geliyor. Son aylarda temponun düşebileceğini söylemen de benim için önemli bir uyarı oldu. Yine de şu anki düzende iyi gidiyorum, kendimi de yakmadan devam etmeye çalışacağım
çalışmaya bu kadar istekli olman çok güzel bir şey fakat bu kadar süre oturmak pek sağlıklı değil. Ara vermekten çekinme, dışarı çıkmaktan çekinme sınava daha aylar var. Arada bir dışarı çık bir şey olmaz merak etme, mental olarak da iyi gelir. Bu kadar kasmak bir süre sonra bayıyor ve çalışma isteğini öldürüyor. Özellikle sınava bir iki ay kalınca çalışma isteği kaçıyor. Hem sınavı kaybetmek için hem de kazanmak için hem kısa hem de bir o kadar uzun sınava kalan son 2 ay. Ben hazırlandığım sınavda asıl gelişmemi son 1.5 ayda gördüm ki aynı zamanda içimdeki çalışma hevesinin öldüğü dönemdi. Kendimi çalışmaya çok zorluyordum ama dayanamıyordum, başka bir şeyle uğraştığım an aşırı huzursuz oluyordum. Bu nedenle dengeyi tutturman lazım ve sınava kadar öyle devam edip şiddetini son aylarda arttırmalısın bana göre