Evden kovuldum, ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Starset
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 731
  • Etiketler Etiketler
    evden
Hayatın bir sınavdan ibaret olmadığını anlamak bu kadar zor olmamalı. İnsanlar çok daha ağır hatalar yapıyor ama aileleri yine de arkasında duruyor; bir YKS sonucu yüzünden evladını sokağa atmak gerçekten inanılır gibi değil. Hocam, sakın cami avlusunda veya hastane bahçesinde kalmayın; güvendiğiniz bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da öğretmeninize ulaşın. Kimse yoksa ALO 183'ü, acil bir durum varsa 112'yi arayın. YKS'nin telafisi var, güvenliğinizin yok.

İş için otobüs muavinliği tavsiye ederim, kalacak yer ayarlayabiliyorlar sürekli şehir dışında olunacağı için, en azından kiraya para vermezsin, tek odalık bir yer bile o evden daha olur diye düşünüyorum, kafan rahat eder.

Evet, yanlış okumadınız; evden kovuldum. Tavsiyeniz var mı? Cami avlusunda veya hastane bahçesinde kalmayı düşünüyorum.
Hocam hiç mi akrabanız yok? En kötü otobüsle akrabanıza gitseniz. Vicdanı olan bir insan akrabasının en azından 2-3 gece kalmanıza izin verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…