Hayatın bir sınavdan ibaret olmadığını anlamak bu kadar zor olmamalı. İnsanlar çok daha ağır hatalar yapıyor ama aileleri yine de arkasında duruyor; bir YKS sonucu yüzünden evladını sokağa atmak gerçekten inanılır gibi değil. Hocam, sakın cami avlusunda veya hastane bahçesinde kalmayın; güvendiğiniz bir akrabanıza, arkadaşınıza ya da öğretmeninize ulaşın. Kimse yoksa ALO 183'ü, acil bir durum varsa 112'yi arayın. YKS'nin telafisi var, güvenliğinizin yok.
Detaylar
Kim cevapladı?NqrkOz 63
Üstün
- Makaleler
- 6
İş için otobüs muavinliği tavsiye ederim, kalacak yer ayarlayabiliyorlar sürekli şehir dışında olunacağı için, en azından kiraya para vermezsin, tek odalık bir yer bile o evden daha olur diye düşünüyorum, kafan rahat eder.
YASEDEM 63
Başarılı
Hocam hiç mi akrabanız yok? En kötü otobüsle akrabanıza gitseniz. Vicdanı olan bir insan akrabasının en azından 2-3 gece kalmanıza izin verir.Evet, yanlış okumadınız; evden kovuldum. Tavsiyeniz var mı? Cami avlusunda veya hastane bahçesinde kalmayı düşünüyorum.
bahtsızkarakter 63
Uzman
Her şey kağıt parçası içindi. Şimdi laf da etmeyi doğru bulmuyorum; kendileri okumadı, okuyunca zengin olacağız sanıyorlar. Önceden soru sallayınca memur oluyordun, şimdi canın çıksa yine bir şey olmuyor. Bunu anlatamıyoruz; anlatabilsek ülke adım atacak.
230155 45
Üstün
Her şey kağıt parçası içindi. Şimdi laf da etmeyi doğru bulmuyorum; kendileri okumadı, okuyunca zengin olacağız sanıyorlar. Önceden soru sallayınca memur oluyordun, şimdi canın çıksa yine bir şey olmuyor. Bunu anlatamıyoruz; anlatabilsek ülke adım atacak.
Artık zengin olmak diye bir şey yok. Keşke anlasalar.
Atamyolundayız 11
Uzman
Yakında beni de kovarlar ama borcumdan dolayı
bekliyorum bakalım ne zaman patlayacaklar.
Yasal olarak bir halt yapamazsınız sonuçta 20 yaşındasınız. Keşke olmasaydı.
creazy 48
Üstün
Ne borcu hocam? Kaç borcunuz var ki?
Atamyolundayız 11
Uzman
İki farklı bankadan toplamda 1 milyon kredi çektim. Önce Japonya, sonra Avustralya'da kız arkadaşımla tatil yaptık. Kredi borcumu ailem ödüyor. Biteceği tarihi 2026 kasım dedim ama bitiş tarihi Haziran 2027'de. Babam da araba değiştirme planı yapmış. Kasım'dan sonra değiştirecekmiş annemin dediğine göre ama benim borcum kasım'da bitmiyor.
Yeni konular
-
Elektronik TCL monitörler %3 indirimle beraber stoklarda!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Dreame L10s Pro Gen 2 akıllı robot süpürge 11.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
-