Bahsedilen durum fiber hat çektirmek, yani fiber ve kutusu olmayan bir eve fiber getirtmek.
Bunun için arkadaşın müdürlüğe gitmesi lazım başka bir yolu yok bunun.
Bahsedilen durum fiber hat çektirmek, yani fiber ve kutusu olmayan bir eve fiber getirtmek.
Birkaç ay önce sorduğumda 35-45 bin TL arası bir şey demişlerdi, çok yüksek bir meblağ değil bence.Çok büyük ücretler ödemeniz gerek, 100-300 bin TL gibi. Ayrıca TT'nin kabul etmesi gerekiyor.
Bahsedilen durum fiber hat çektirmek, yani fiber ve kutusu olmayan bir eve fiber getirtmek. Ayrıca TurkNet ekipleri evinize gelip daireye kadar kutudan fiber kablosunu çekiyor, sanırım kurulum ücreti altında faturaya yansıtılıyor. 2023 yılında 3000 lira çok fazla.
Birkaç ay önce sorduğumda 35-45 bin TL arası bir şey demişlerdi, çok yüksek bir meblağ değil bence.
Şöyle bi superbox fiyatlarına baktım doğru. 1 TB fiyatı 12 ay tahahhütle 1.200 TL'ye denk geliyor. Üstüne 2 ayda TV plus hediyeymiş. Zaten Türk Telekom gigabit fiberi 1000 TL'ye falan veriyor. 5G modemlerin tek derdi hız her yerde aynı değil. Cam kenarında farklı, odada farklı hız veriyor. Üstüne biraz da ping fırlaması sorunu oluyor. Arkadaşın yaşadığı yeri bilmiyorum ama belirli saatlerde yoğunlaşan bir yerse yoğunluk anında fibere kıyasla daha ağır bir hız düşüşü görülebilir.@nnomad, ben Superbox ücretini de makul görüyorum.
1 TB yeterse zaten fiberler aynı fiyata geliyor şu anki ücretlerle.
Ki fiber 50 Mbps upload veriyor be Superbox konuma göre belki de 1Gbps'den daha iyi değerler verecek dowlandda.