Abla lütfen o ekran kartının ne olduğunu söyler misin? Diğer kutu tam kartın o tarafını kapatmış o kadar takıntım tuttu ki çıldıracağım....

GeForce RTX 4080 Super, spoiler vermeyeyim dedim 😁

Elinize sağlık izlemek için sabırsızlanıyorum.
Video yayında! iyi seyirler efenim… mutlu pazarlar!!! 🥰 🙌

Son düzenleme:
GeForce RTX 4080 Super, spoiler vermeyeyim dedim 😁

Video yayında! İyi seyirler efenim… mutlu pazarlar! 🥰 🙌

Hemen izliyorum.

Video yayında! İyi seyirler efenim… mutlu pazarlar! 🥰 🙌

Elinize sağlık çok güzel ve niteliyeci bir video olmuş. Burada en büyük tebriği Büşra Ablam hak ediyor bence sistemi tek başına kurdu neredeyse:love:

Son düzenleme:
Hemen izliyorum.

Elinize sağlık çok güzel ve niteliyeci bir video olmuş. Burada en büyük tebriği Büşra Ablam hak ediyor bence sistemi tek başına kurdu neredeyse:love:
Ehehe çok teşekkür ederimmm... 🤗 Bilgisayar ve yazılım mühendisi olmamın meyveleri diyelim 😁 Yıllar önce servis'te topladığım sistemlerden sonra yeni komponentlerle toplamak çok eğlenceli oluyor gerçekten. Sistem zaten artık bizde testlerini ben yapıyorum. Aynı 9800X3D işlemcisini test ettiğim gibi. Merak ettiğiniz bir şey varsa ekstra bakalım.

Ehehe çok teşekkür ederimmm... 🤗 Bilgisayar ve yazılım mühendisi olmamın meyveleri diyelim 😁 Yıllar önce servis'te topladığım sistemlerden sonra yeni komponentlerle toplamak çok eğlenceli oluyor gerçekten. Sistem zaten artık bizde testlerini ben yapıyorum. Aynı 9800X3D işlemcisini test ettiğim gibi. Merak ettiğiniz bir şey varsa ekstra bakalım.
En zor kısmını sen halletmişin abla;

Ehehe çok teşekkür ederimmm... 🤗 bilgisayar ve yazılım mühendisi olmamın meyveleri diyelim 😁 Yıllar önce Servis'te topladığım sistemlerden sonra yeni komponentlerle toplamak çok eğlenceli oluyor gerçekten. Sistem zaten artık bizde testlerini ben yapıyorum. Aynı 9800X3D işlemcisini test ettiğim gibi. Merak ettiğiniz bir şey varsa ekstra bakalım.

Videonun sonunda sıcaklık, SSD hızı ve oyun testlerini bekledim ama göremedim detaylı video ne zaman gelir acaba?

En zor kısmını sen halletmişin abla;

Tüm sistemi Recep Hocam kurdu Büşra Abla izledi (!)