Öncelikle merhaba, elimde Everest Nano310A model Android TV Box var. Cihazın Android sürümü çok eski (2.3.4) bu nedenle Google hizmetlerini kullanamıyorum. Ürünün satıcısı Android 4.0.3 sürümünün kullanılabildiğini paylaşmış fakat kurulumla alakalı hiçbir bağlantı ve doküman yok. Ben bu cihaza manuel olarak 4.0.3 sürümünü nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhaba, elimde Everest nano310a model Android TV box var. Cihazın Android sürümü çok eski (2.3.4) bu nedenle Google hizmetlerini kullanamıyorum. Ürünün satıcısı Android 4.0.3 sürümünün kullanılabildiğini paylaşmış fakat kurulumla alakalı hiçbir bağlantı ve doküman yok. Ben bu cihaza manuel olarak 4.0.3 sürümünü nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Hocam ben de bulamadım zaten. Bu arada cihazın BIOS'una (adı ne bilmiyorum "wipe data" yazılarının olduğu kısım) girdiğimde manuel olarak sistemi upgrade edebileceğim bir bölüm var. Acaba sistem yazılımını USB'ye atıp yükleyebilir miyim? Olmaz ise pek bir önemi yok arkadaş verdi zaten. Öylesine uğraşıyorum ama çalıştırabilirsem hiç de fena olmaz.
Hocam ben de bulamadım zaten. Bu arada cihazın BIOS'una (adı ne bilmiyorum "wipe data" yazılarının olduğu kısım) girdiğimde manuel olarak sistemi upgrade edebileceğim bir bölüm var. Acaba sistem yazılımını USB'ye atıp yükleyebilir miyim? Olmaz ise pek bir önemi yok arkadaş verdi zaten. Öylesine uğraşıyorum ama çalıştırabilirsem hiç de fena olmaz.
Öncelikle merhaba, elimde Everest nano310a model Android TV box var. Cihazın Android sürümü çok eski (2.3.4) bu nedenle Google hizmetlerini kullanamıyorum. Ürünün satıcısı Android 4.0.3 sürümünün kullanılabildiğini paylaşmış fakat kurulumla alakalı hiçbir bağlantı ve doküman yok. Ben bu cihaza manuel olarak 4.0.3 sürümünü nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Anladım Hocam, teşekkür ederim. Kendi internet tarayıcısı ile sayfalara giriş yapamıyorum, güvenli bağlantı kurulamadı hatası veriyor. Umarım bunda olmaz. Doğrudan APK'yı kurmam yeterli olur değil mi?
Anladım hocam, teşekkür ederim. Kendi internet tarayıcısı ile sayfalara giriş yapamıyorum, güvenli bağlantı kurulamadı hatası veriyor. Umarım bunda olmaz. Doğrudan APK'yı kurmam yeterli olur değil mi?