Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koztrue

Başarılı
Öncelikle merhaba, elimde Everest Nano310A model Android TV Box var. Cihazın Android sürümü çok eski (2.3.4) bu nedenle Google hizmetlerini kullanamıyorum. Ürünün satıcısı Android 4.0.3 sürümünün kullanılabildiğini paylaşmış fakat kurulumla alakalı hiçbir bağlantı ve doküman yok. Ben bu cihaza manuel olarak 4.0.3 sürümünü nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Öncelikle merhaba, elimde Everest nano310a model Android TV box var. Cihazın Android sürümü çok eski (2.3.4) bu nedenle Google hizmetlerini kullanamıyorum. Ürünün satıcısı Android 4.0.3 sürümünün kullanılabildiğini paylaşmış fakat kurulumla alakalı hiçbir bağlantı ve doküman yok. Ben bu cihaza manuel olarak 4.0.3 sürümünü nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Kuramazsanız internete bu tarayıcı ile belki girebilirsiniz.
Android 4.0.3'te uygulama desteği yok kursanız bile pek bir şey değişmez.

Hocam ben de bulamadım zaten. Bu arada cihazın BIOS'una (adı ne bilmiyorum "wipe data" yazılarının olduğu kısım) girdiğimde manuel olarak sistemi upgrade edebileceğim bir bölüm var. Acaba sistem yazılımını USB'ye atıp yükleyebilir miyim? Olmaz ise pek bir önemi yok arkadaş verdi zaten. Öylesine uğraşıyorum ama çalıştırabilirsem hiç de fena olmaz.

O BIOS değil recovery.
Cihaza ait hiçbir doküman bulunmuyor.

Hocam ben de bulamadım zaten. Bu arada cihazın BIOS'una (adı ne bilmiyorum "wipe data" yazılarının olduğu kısım) girdiğimde manuel olarak sistemi upgrade edebileceğim bir bölüm var. Acaba sistem yazılımını USB'ye atıp yükleyebilir miyim? Olmaz ise pek bir önemi yok arkadaş verdi zaten. Öylesine uğraşıyorum ama çalıştırabilirsem hiç de fena olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O değil markası lazım allwinner ise bir şansın var.

O konuda hiçbir fikrim yok. Cihaz bu:

O değil markası lazım allwinner ise bir şansın var.

Araştırdım da biraz markası Rockchip sanırsam.

Öncelikle merhaba, elimde Everest nano310a model Android TV box var. Cihazın Android sürümü çok eski (2.3.4) bu nedenle Google hizmetlerini kullanamıyorum. Ürünün satıcısı Android 4.0.3 sürümünün kullanılabildiğini paylaşmış fakat kurulumla alakalı hiçbir bağlantı ve doküman yok. Ben bu cihaza manuel olarak 4.0.3 sürümünü nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.

O BIOS değil recovery.

Son düzenleme:
Çözüm

O BIOS değil recovery.

Anladım Hocam, teşekkür ederim. Kendi internet tarayıcısı ile sayfalara giriş yapamıyorum, güvenli bağlantı kurulamadı hatası veriyor. Umarım bunda olmaz. Doğrudan APK'yı kurmam yeterli olur değil mi?

Anladım hocam, teşekkür ederim. Kendi internet tarayıcısı ile sayfalara giriş yapamıyorum, güvenli bağlantı kurulamadı hatası veriyor. Umarım bunda olmaz. Doğrudan APK'yı kurmam yeterli olur değil mi?

APK'yı kurun Firefox en azından kendi sertifikasını kullandığı için sorun yaşamazsınız.