duranforreal

Üstün
İyi günler forum. Bugün sizlere Everest SMW-777 fareyi ve benim deneyimimi anlatacağım.

Benim Deneyimim​

Bunu alma sebebim önceki kablolu farede 1 kere basıyordum, 2 kere sayıyordu; bazen VS'de tasarımcıda sorun çıkıyordu ve sinir krizi geçiriyordum. Neyse ki en son paraya kıyıp ucuza Trendyol'dan bi' satıcıdan aldım.

Yanlarında ileri geri tuşu var ama parmağım mı yetişmiyor yoksa biraz ileride mi yapmışlar; orasını pek çözemedim, zaten kullanmıyorum da. Onun dışında sorun çıkaran farem, Everest'in UN-797 PLUS klavye setinden çıkan modeliydi. O daha yumuşaktı bu aldığıma göre, biraz kullanınca bu da yumuşar herhalde diyorum. Hele orta kaydırma tuşu çok sert. Onun dışında bi' sorunu yok, 1 kalın pil ile çalışıyor; gayet iyi fare. 230 TL verdim, 183 TL'ye düşmüş şimdi.

Almak İsteyenlere Önerim​

Alacaklara önerim şu yönde: Oyuncu faresi olarak istiyorsanız bence direkt kablolu farelere yönelin ama iş ofis vs. için arıyorsanız şimdi az önce baktım Lenovo'nun 400 Wireless adında bi' kablosuz faresi var 300 TL gayet uygun fiyat. Kalitesinden asla şüphe etmeyin, yüzünüzü kara çıkarmayacaktır.

Okuduğunuz için teşekkürler.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Everestin sattığı şeylerin tıpatıp aynılarının üstünde Concord'da yazıyor. Herhalde ikisi aynı yerden çıkma bilgisayarcı vitrininde görmüştüm.