Hakan Yusuf
Yetkin
Bu fareyi 2 gün önce aldım. Şu anda da halen kullanmaktayım güzel bir mouse düşük bütçeli kişiler için mükemmel bir seçenek.
Özellikleri:
- 1000DPI (SABİT)
- 7 Renk otomatik sürekli değişen renk RGB
- 3 milyon tıklama ömrü
- USB kablolu (sabit)
- Tak çalıştır özelliği
Mouse kutusunu ilk açtığımda şeffaf bir poşette mouse karşıladı beni. Fareyi poşetinden çıkardığımda ise ilk hissiyat kaliteli hissettirdi doğrusu.
- Kablo uzunluğu biraz daha uzun olabilirdi çok kısa değil ancak kasayı masa altına koyduğum için hareketimi kısıtlıyor.
- Kaydırma tekerleği önceki modele göre bayağı gelişmiş önceden kaydırma tekerleği çok sertti ve en sonundada kırıldı zaten bu üründe ise malzeme kalitesi biraz daha iyi.
- RGB ışıklandırmaya gelirsek RGB yetersiz kalmış diyebilirim, çünkü arkadaki Everest logosuna ışık gelmiyor, logonun rengi yok. Sanki hiç RGB yokmuş gib. Bence 1 tane daha LED eklense hiç fena olmazdı. Karanlıkta bile logo aydınlanmıyor, sanırım logo kısmını opak yapmışlar ama ürünün paketinde görüldüğünde logo yeşil sanki biraz abartılmış paketteki resimdeki RGB.
- Tasarıma gelirsekte eğer kolay kolay eliniz terlediğinde, yağlandığında kaydırmayacak bir şeye benziyor eski mouse'mda elim sürekli kaydığı için aim tutturamıyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: