Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
110000768393160.webp

Bu fareyi 2 gün önce aldım. Şu anda da halen kullanmaktayım güzel bir mouse düşük bütçeli kişiler için mükemmel bir seçenek.
Özellikleri:
  • 1000DPI (SABİT)
  • 7 Renk otomatik sürekli değişen renk RGB
  • 3 milyon tıklama ömrü
  • USB kablolu (sabit)
  • Tak çalıştır özelliği
Özelliklerimiz bu kadardı şimdi benim gözümden görünüşüne devam edelim.
Mouse kutusunu ilk açtığımda şeffaf bir poşette mouse karşıladı beni. Fareyi poşetinden çıkardığımda ise ilk hissiyat kaliteli hissettirdi doğrusu.

• Kablo uzunluğu biraz daha uzun olabilirdi çok kısa değil ancak kasayı masa altına koyduğum için hareketimi kısıtlıyor.
  • Kaydırma tekerleği önceki modele göre bayağı gelişmiş önceden kaydırma tekerleği çok sertti ve en sonundada kırıldı zaten bu üründe ise malzeme kalitesi biraz daha iyi.
  • RGB ışıklandırmaya gelirsek RGB yetersiz kalmış diyebilirim, çünkü arkadaki Everest logosuna ışık gelmiyor, logonun rengi yok. Sanki hiç RGB yokmuş gib. Bence 1 tane daha LED eklense hiç fena olmazdı. Karanlıkta bile logo aydınlanmıyor, sanırım logo kısmını opak yapmışlar ama ürünün paketinde görüldüğünde logo yeşil sanki biraz abartılmış paketteki resimdeki RGB.
  • Tasarıma gelirsekte eğer kolay kolay eliniz terlediğinde, yağlandığında kaydırmayacak bir şeye benziyor eski mouse'mda elim sürekli kaydığı için aim tutturamıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör: