Herkese merhabalar. Amazon'da şu an Everest Yayınları'nın indirimleri var arkadaşlar. Özellikle Irmak Zileli, Orhan Kemal kitapları çok dikkate değer kitaplar. Bir göz atabilirsiniz. Ben de uzun zamandır almayı istediğim Hanımın Çiftliği'ni çok iyi fiyattan almış oldum böylece. İyi sosyaller.

Detaylar
Kim cevapladı?Amadeus Tesla
Uzman
Konudan bağımsız, kitap alırken hep Amazon'a bakarım. Neredeyse her zaman Amazon'da daha uygun oluyor. Zaten ilk kurulduğunda da online kitapçı olarak başladığından bu konuda iyiler 
Evet her zaman Amazon'da daha uygun. Ben D&R'da falan gezip kitaplarla vakit geçirip, inceleyip en son beğendiklerimi Amazon'dan sipariş veriyorum hatta. Üzgünüm D&RKonudan bağımsız, kitap alırken hep Amazon'a bakarım. Neredeyse her zaman Amazon'da daha uygun oluyor. Zaten ilk kurulduğunda da online kitapçı olarak başladığından bu konuda iyiler![]()
Amadeus Tesla
Uzman
Aynı taktiği uyguluyorum
D&R'da incele -> Amazon'da sipariş ver. Ayrıca denediğim bütün kitapçılardan daha büyük kitap çeşitliliği.
Türk Tarih Kurumu, Dil Kurumu, ATAM Yayınları stoğu iyi değil yalnızca onları da güncel tutarlarsa çok iyi olur.Aynı taktiği uyguluyorumD&R'da incele -> Amazon'da sipariş ver. Ayrıca denediğim bütün kitapçılardan daha büyük kitap çeşitliliği.