OnePC

Uzman
Trendyol'da uygun fiyatlara satılan yerler var ama hem kargonun gelme süresi hem de kargoda yıpranma durumu var. Aşırı dikkatliyim ben burkulma, yıpranma konularına. İşler Kitabevi pahalı mıdır? Alışverişi oradan yapmak mantıklı mıdır?

Uygulaması var işlerin. Onu yükleyip kodu söyliyince indirim geliyor. Belirli zamanlar kendi yayınlarında güzel indirimler oluyor ancak neresi ucuzsa oradan alınması taraftarıyım. Son hafta değilki bu kitap aciliyeti olsun.

Kitapseç ve Trendyol'dan aldım ben genelde, kitabevleri genelde pahalı çünkü. BKM'den alma çok geç getiriyor, fiyatları da pek farklı değil elden almaktan. Ucuz olsun dersen fotokopiciler çıktı şimdi, ad vermeyeyim ama bulursun, kitabın PDF'ini fotokopi basıp baya ucuza satıyorlar. Ben kullanmadım ama kullananlar vardı.

Aciliyetin yoksa uygun olan yerden al. İşler, Trendyol ve Hepsiburada üzerinden kitaplar aldım. Bir tanesi yanlış kitap göndermişti, diğerlerinde ise kitaplar hasarlı gelmişti. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda hemen yenisiyle değiştireceklerini söylemişlerdi.
Ayrıca işlerde 300-400 bandında olan kitaplar diğer mağazalarda çok daha uyguna denk gelebiliyor.

Hepsiburada ve Trendyol'dan alacaksanız mağaza yorumlarını ve puanına dikkat ederek alışveriş yapın.