Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
EVGA FTW 1080 ekran kartımın ucu aşağıya doğru sarkıyor. B550A Pro'nun PCI-e slotu metal de olsa zarar görmesin istiyorum. Bu kartın altına koyabileceğim bir anime figürü arıyorum. Kırmızı temalı olursa güzel olur (alucard gibi ). Bir de mümkünse Temu'dan olursa güzel olur çünkü yakında Temu'dan alışveriş yapacağım toplu şekilde alırım.

Slota bir şey olmaz PCB bükülür lehim sorunu başlar.

Kartın altına bir tahta parçası koyup düz duracak şekilde boyunu ayarlayın sonra onu ölçüp figür alın yoksa denk gelmez.

Ayarlı destek bulabilirseniz o olur.

Kartın altına bir tahta parçası koyup düz duracak şekilde boyunu ayarlayın sonra onu ölçüp figür alın yoksa denk gelmez.

Tahta kesmeye uğraşmayıp sadece ölçedebilirim. Funko poplar bunlara tam gelmiyor mu? Ben öyle biliyordum onun için açmıştım.

Dümdüz şekilde ölçebilirim diyorsanız o da olur.

Uyumlu diye bir şey olamaz, alt tarafın boşluğu kasa ve anakart modeline göre farklılık gösterir, bir standartı yok.

Hocam 9.1 - 9.2 cm falan. Bu boyutlarda bir şey lazım. Kartın tam ortasına koyacağım kenarında PCI-e kabloları var çünkü

@20424 hocam hiç figür bulamadım hepsi ya 10.1 cm ya da daha büyük. Yardımcı olabilir misiniz? Kırmızı temalı ve erkek olduğu sürece sıkıntı yok

Civarda baskı yapan bir yere danışın, çok bir şey isteyeceğini zannetmiyorum, içi boş figür basacak sonuçta.

Ya da böyle ayarlı bir destek alacaksınız.

Bunlara da baktım da NVIDIA yazısı yeşil olduğu için sistemin genel görüntüsünü bozuyor. AMD alsam kart NVIDIA :D.