Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Fena değil, eline sağlık. Aralarında sahil fotoğrafları hoşuma gitti.
Gece modunda büyük sıvamış sanki model.
Ellerine sağlık bu arada.
LMCAM kurarsaniz IMX766'dan daha fazla faydalanabilirsiniz. Ana kamerasi fazlasiyla guclu bir model ama malum stok kamera yazilimi zarar veriyor.
Elinize saglik.
Elinize saglik.
Teşekkür ederim hocam manzara acayip iyi buraların
Mudanya'da çektim o fotoğrafları.Fena değil, eline sağlık. Aralarında sahil fotoğrafları hoşuma gitti.
Gece vakti biraz kalitesi düşüyor hocam doğrudur.Gece modunda büyük sıvamış sanki model.
Denerim hocam teşekkür ederim.LMCAM kurarsaniz IMX766'dan daha fazla faydalanabilirsiniz. Ana kamerasi fazlasiyla guclu bir model ama malum stok kamera yazilimi zarar veriyor.
Elinize saglik.
Teşekkür ederim.
Manzara güzelmiş fotoğraflar da güzel.
@Emile A239 siz de bu telefonla fotoğraf atmış mıydınız?
@Emile A239 siz de bu telefonla fotoğraf atmış mıydınız?
- Makaleler
- 43
Gece modu rezalet gibi. Fotoğrafların genel kaliteleri fena değil, biraz daha işin tekniğini bilen ve Lightroom, Photoshop gibi uygulamaları düzgün kullanabilen birisinin eline geçerse çok güzel işler çıkartılabilir.
Hiç bir fotoğrafta oynama yapmadım hocam sadece birkaç fotoğrafta çekim esnasında parlaklığı biraz kıstım hiç bir düzenleme yok fotoğraflarda.Gece modu rezalet gibi. Fotoğrafların genel kaliteleri fena değil, biraz daha işin tekniğini bilen ve Lightroom, Photoshop gibi uygulamaları düzgün kullanabilen birisinin eline geçerse çok güzel işler çıkartılabilir.