TOKİ'de oturuyoruz. Evin tam önünde olmayan çaprazında yeşil kapaklı bir şey var. İçinde sanırım su borusu gibi bir şey var. Çünkü oradan hortum bağlayıp çimi suluyorlar. Onun ne olduğunu hiç bilen var mi? Ve o suyun parası kimden çıkıyor?
Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
TOKİ'de oturuyoruz. Evin tam önünde olmayan çaprazında yeşil kapaklı bir şey var. İçinde sanırım su borusu gibi bir şey var. Çünkü oradan hortum bağlayıp çimi suluyorlar. Onun ne olduğunu hiç bilen var mi? Ve o suyun parası kimden çıkıyor?
%90 aidattan alıyorlardır ama ilk defa duydum, ücretsizde olabilir, eğer çimleri kapıcı suluyorsa aidata dahildir ama.
%90 aidattan alıyorlardır ama ilk defa duydum, ücretsizde olabilir, eğer çimleri kapıcı suluyorsa aidata dahildir ama.
Yok görevli ellemiyor. 1-2 adam var çimleri suluyor bazen arabasını. Merak ettim adam kullanıp niye biz ödeyelim parasını. Kapıcıya soracaktım da görmüyorum.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Yok görevli ellemiyor. 1-2 adam var çimleri suluyor bazen arabasını. Merak ettim adam kullanıp niye biz ödeyelim parasını. Kapıcıya soracaktım da görmüyorum.
Eğer sizin binanızın çimlerini suluyorlarsa sizin para vermeniz kadar doğal bir şey yok
Eğer sizin binanızın çimlerini suluyorlarsa sizin para vermeniz kadar doğal bir şey yokama başka yeri suluyorlarsa bilemem.
Bir kere yıkarken denk gelsem gidip sorarım. Orada su olmasıda ayrı saçma amacı ne acaba?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-