Çözüldü Evin şalteri attı ve bilgisayarım açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan walixi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 313
  • Etiketler Etiketler
    açılmıyor
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

walixi

Uzman
Merhaba, evin şalteri attı ve bilgisayarım açılmıyor. Bilgisayarım masaüstü.

Çözüm
İlk önce bilgisayardaki her şeyi çıkartın PSU kablosu dahil. Sonra PSU anahtarını kapatın ve açma tuşuna 30 saniye basılı tutun. Sadece PSU kablosunu takın ve anahtarı açın. Ve tekrar acmayi deneyin.
Hocam PSU yanmış resmen çıkarttım. Sorun PSU'dan.
Bir defasında bana da bilgisayar açıkken olmuştu, bilgisayarı prizden çekip 5 dakika beklemiştim. Tekrar çalışmaya başlamıştı.

İlk önce bilgisayardaki her şeyi çıkartın PSU kablosu dahil. Sonra PSU anahtarını kapatın ve açma tuşuna 30 saniye basılı tutun. sadece PSU kablosunu takın ve anahtarı açın. Ve tekrar acmayi deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın priz ile olan bağlantısını kesin, 5-10 saniye sonra tekrar takıp açmaya çalışın eğer buna rağmen açılmıyorsa PSU arızalanmış olabilir.

İlk önce bilgisayardaki her şeyi çıkartın PSU kablosu dahil. Sonra PSU anahtarını kapatın ve açma tuşuna 30 saniye basılı tutun. Sadece PSU kablosunu takın ve anahtarı açın. Ve tekrar acmayi deneyin.
Hocam PSU yanmış resmen çıkarttım. Sorun PSU'dan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…