Evlat edindikleri çocuklara tecavüz eden LGBT'li bireyler 100 yıl hapise çarptırıldı

Bir ara vegan baba bebeğini vegan yetiştirmeye çalışırken öldürmüştü. Birilerinin bu tür saçmalıklara son vermesi gerek. Radikal yasaklar getirilmeli. Eş cinsel evlilik olmaz. Eş cinsel olan birisi zaten sadece cinsel arzuları için eş cinsel olur. Yoksa ona manevi bir his duymaz. Sadece yatmak ister. Böyle cinselliğe aşırı düşkün birine de sapkın denir. Ve güvenilmez. Bunlara çocuk verenlerin de aynı hücreye atılması gerekli!

Bence ilk bunların cinsel uzuvlarının koparılması lazım. O bölgede kan kaybından ölseler aşağılayıcı olur hiçteyse.
Aşırı canice düşündüğünüzü düşünüyorum. Ülkede olan diğer olaylara karşı hiç böyle şeyler yazıldığını görmedim daha. Konu gökkuşağı olunca tüm Türkiye'de müslümanlık alevi fışkırıyor sanırım.

Umarım diğer olaylara da bunlar gibi cezalar getirilir ve suçlu başını eğince serbest bırakmazlar.

LGBT bir hastalıktır. Bu sapıklığı yapan, aslında çocuklara kim cinsel istismarda bulunmuş ise kolları bacakları çaprazlama kesilip çarmıha gerilmeli.
DSÖ'ye göre bu bir hastalık değil, ülkelerin psikolojik yasalarına göre mental bir bozukluk da değil. Olsa bile bir hastalık üzerinden değerlendirme yapmak saçma. Bu ülkede bir anne çocuklarını öldürdü farkındaysanız. Herhangi bir sorunu yoktu.

Birbirini gondiklemeyi seven 2 erkeğe, 2 çocuk veren düzenin ben...
Bence genel olarak çocuk yapılmasına veya evlat edinilmesine özel yasalar ve testler gelmeli, olanlar çocuklara oluyor. Özellikle bu tip haberler içimi yakıyor.

Bence genel olarak çocuk yapılmasına veya evlat edinilmesine özel yasalar ve testler gelmeli, olanlar çocuklara oluyor. Özellikle bu tip haberler içimi yakıyor.

Sadece çocuk yapmak için değil, evlilik için bile gerekli psikolojik testleri geçtikten sonra evlilik izni verilmeli diye düşünüyorum.

Sadece çocuk yapmak için değil, evlilik için bile gerekli psikolojik testleri geçtikten sonra evlilik izni verilmeli diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca evliliklerin resmiyete geçmesinin daha da sıkılaştırılması lazım. Devletten gizli iş yapmak isteyen imam nikahı vs. yapıyor, evlilik içindeki haklardan ve sorumluluklardan kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…