Detaylar
Kim cevapladı?Tolere
Uzman
![]()
Bu da haberin 2023'te çıktığı zamanlar: Tabii o zamanlar pek popüler olmamıştı ama şimdi daha duyuruldu.
![]()
İki çocuğu evlatlık alıp yıllarca tecavüz ettiler! LGBT sapkınlarının mide bulandıran hikayesi
Eşcinsel çiftlere evliliği yasal kılıp onlara bir de evlatlık çocuk veren Amerikan yasaları mide bulandıran bir skandala yol açtı. LGBT lobisinin 'onur üyes..www.yeniakit.com.tr
Bir ara vegan baba bebeğini vegan yetiştirmeye çalışırken öldürmüştü. Birilerinin bu tür saçmalıklara son vermesi gerek. Radikal yasaklar getirilmeli. Eş cinsel evlilik olmaz. Eş cinsel olan birisi zaten sadece cinsel arzuları için eş cinsel olur. Yoksa ona manevi bir his duymaz. Sadece yatmak ister. Böyle cinselliğe aşırı düşkün birine de sapkın denir. Ve güvenilmez. Bunlara çocuk verenlerin de aynı hücreye atılması gerekli!
Astronotarda 71
Üstün
Aşırı canice düşündüğünüzü düşünüyorum. Ülkede olan diğer olaylara karşı hiç böyle şeyler yazıldığını görmedim daha. Konu gökkuşağı olunca tüm Türkiye'de müslümanlık alevi fışkırıyor sanırım.Bence ilk bunların cinsel uzuvlarının koparılması lazım. O bölgede kan kaybından ölseler aşağılayıcı olur hiçteyse.
Umarım diğer olaylara da bunlar gibi cezalar getirilir ve suçlu başını eğince serbest bırakmazlar.![]()
Bu da haberin 2023'de çıktığı zamanlar: Tabii o zamanlar pek popüler olmamıştı ama şimdi daha duyuruldu.
![]()
İki çocuğu evlatlık alıp yıllarca tecavüz ettiler! LGBT sapkınlarının mide bulandıran hikayesi
Eşcinsel çiftlere evliliği yasal kılıp onlara bir de evlatlık çocuk veren Amerikan yasaları mide bulandıran bir skandala yol açtı. LGBT lobisinin 'onur üyes..www.yeniakit.com.tr
Astronotarda 71
Üstün
DSÖ'ye göre bu bir hastalık değil, ülkelerin psikolojik yasalarına göre mental bir bozukluk da değil. Olsa bile bir hastalık üzerinden değerlendirme yapmak saçma. Bu ülkede bir anne çocuklarını öldürdü farkındaysanız. Herhangi bir sorunu yoktu.LGBT bir hastalıktır. Bu sapıklığı yapan, aslında çocuklara kim cinsel istismarda bulunmuş ise kolları bacakları çaprazlama kesilip çarmıha gerilmeli.
Bence genel olarak çocuk yapılmasına veya evlat edinilmesine özel yasalar ve testler gelmeli, olanlar çocuklara oluyor. Özellikle bu tip haberler içimi yakıyor.Birbirini gondiklemeyi seven 2 erkeğe, 2 çocuk veren düzenin ben...
Bence genel olarak çocuk yapılmasına veya evlat edinilmesine özel yasalar ve testler gelmeli, olanlar çocuklara oluyor. Özellikle bu tip haberler içimi yakıyor.
Sadece çocuk yapmak için değil, evlilik için bile gerekli psikolojik testleri geçtikten sonra evlilik izni verilmeli diye düşünüyorum.
Astronotarda 71
Üstün
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca evliliklerin resmiyete geçmesinin daha da sıkılaştırılması lazım. Devletten gizli iş yapmak isteyen imam nikahı vs. yapıyor, evlilik içindeki haklardan ve sorumluluklardan kaçıyor.Sadece çocuk yapmak için değil, evlilik için bile gerekli psikolojik testleri geçtikten sonra evlilik izni verilmeli diye düşünüyorum.
Lacan 11
Üstün
- Makaleler
- 82
DSÖ'nün APA' nın politik güçlerden bağımsız, objektif kurumlar olduğunu düşünmek Poliyannacılıktan başka bir şey değil.
Astronotarda 71
Üstün
Eşcinseller kadın olunca suç işleme psikolojilerine bir şey mi oluyor tam olarak..?Arkadaşlar hadi eşcinsel kadınlar neyse de, eşcinsel erkeklere güvenilip çocuk mu evlat verilir ya.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede bataryası uzun giden ve hafif telefon tavsiyesi
- desire doue
-
-