Bu çok geniş bir konu. Böyle bir yere varamayız.

Düşünce tarzını, benim mantık kabul etmiyor.

İşte yapmamak gerekiyor diyorum ya.
Geniş bir konu olduğunun ben de farkındayım, ve gidip resmi bir devlet adamıyla görüşmeden bir yere varılmaz zaten.

Düşünce tarzını, benim mantık kabul etmiyor.
Burada kabul etme etmeme durumu diye bir şey yok, toplumun içinde bu tür 🤬🤬🤬🤬 var. LGBT'li olup böyle 🤬🤬🤬🤬 olanlar da var, LGBT'li olmayıp 🤬🤬🤬🤬 olanlar da var. Yani, bu durumun LGBT ile alakası yok.

İşin bu noktasındaki saçmalık, ABD'de bu kişilerin nasıl çocuk sahibi olmaya izin verilmesiyle başlıyor. Birisi zaten öncesinde bir çocuğa tecavüz etmekten hüküm giymiş. Yani ortada tam bir saçmalık var. Bu saçmalıkta çocuk sahibi olmaya izin veren kurum ya da kişilerden kaynaklı; onları da bulup cezalandırmaları lazım. Ülkeye bakacak olursak, Amerika Birleşik Devletleri, Trump'ı seçen ülkeden maksimum bu beklenir zaten.

Son düzenleme:
LGBT insan "zihninin" vardığı noktadır. İnsan zihni "görecedir" demiş bir arkadaş bu aynı zamanda "yaratıcı dışıdır" anlamına gelir. Evet insan zihni yaratıcı dışıdır. Ve zihniyle varacağı her nokta kendi Z ihninin vardığı karar olacaktır bu da "o anlık" yani bu değişebilir ve zaten değişiyor da. "mutlak" yoktur. Bunun olabilmesi için gerçekten yaratıcının bizden ne istedğini, nasıl yaşamımızı istediğini anlamak gerekir. Evet buna insan zihni karar veremez, sadece "yaratıcı" karar verir. Nasıl ki s enin su içmene, nefes almana, tuvaletini yapmana karar verdiyse senin nasıl yaşaman gerektiğine (her konuda) yaratıcı karar vermiştir. İnsan zihni bunun dışına çıkmak istiyor ve böylelikle "özgürlüğü" yakalayacağını "sınırsızlığı" yakalayacağını düşünüyor. Kanka çok zorlama "ona da sınır koydu" yani senin zihinin bir kapasitesi var ve bunu yaratıcı belirledi. Yani yarıtıcıdan çıkış yok! Peki yaratıcı ne diyor? İşte bunada "zihinsel" yaklaşımla ulaşmaya çalışıyor ve yanlış yapıyor.

Çok basit bir bakış açısı. Her şeyi basit bir düzlemde incelemek hatalı olur. Evet, her suçlu cezasını çekmeli. Fakat bu suçun bir nedeni var değil mi?

Yani sağlıklı biri suç işledi diye sağlıksız birinin suçunun tıbbi boyuttan gözlemlenmeden işleme alınması hatalı olur. Yani her vaka kendisine özeldir. Benzetme yaparsak yanlış sonuçlara ulaşırız.

Şahsi görüşüm, herhangi bir tecavüz suçlusuna hadım uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Yani canice falan değil. Hak ediyor.

"Herhangi bir tecavüz suçlusuna hadım uygulaması gerektiğini düşünüyorum" bu çok tehlikeli bir tespit. Sizin için cinsellik yaşanabilir durumda olabilir, insan zihninin "atadığı, ışınladığı" öyle farklı yaşamlar var ki! Ve bu yaşamlarda yaratıcınınn en temel "hak" olarak verdiği hava gibi, su gibi cinsellik yaşanmıyor. Basit olarak sokakta yaşayan genç bir erkeği örnek verebiliriz. Ve bu olduğunda o insan gözünü karartıp tecavüz edecektir. İnsan zihni bir insanın cinselliği yaşamasına asla engel olamaz ama bu oluyor. Suç işleyen k işilerden bahsetmiyorum elbette. Şuç işleyenlerin bile işlediği suçun türüne göre çoğu durumda cinselliği yaşaması elinden alınmamalı... Hı "fatmagülün suçu ne" dizisindeki gibi cinselliğin yağmur gibi (en kalitelisinin) yağdığı erkekler tecavüz ederse bu konuda sizinle aynı düşüncedeyim.

Son düzenleme:
Dsö'ye göre bu bir hastalık değil, ülkelerin psikolojik yasalarına göre mental bir bozukluk da değil. Olsa bile bir hastalık üzerinden değerlendirme yapmak saçma. Bu ülkede bir anne çocuklarını öldürdü farkındaysanız. Herhangi bir sorunu yoktu.

Bence genel olarak çocuk yapılmasına veya evlat edinilmesine özel yasalar ve testler gelmeli, olanlar çocuklara oluyor. Özellikle bu tip haberler içimi yakıyor.

DSÖ dediğin corona zamanında milleti kekleyen kuruluş değil miydi ya?

Aşırı canice düşündüğünüzü düşünüyorum. Ülkede olan diğer olaylara karşı hiç böyle şeyler yazıldığını görmedim daha. Konu gökkuşağı olunca tüm Türkiye'de müslümanlık alevi fışkırıyor sanırım.
Bomboş duyar kasıyorsunuz ülkede olan her türlü pedofili olayına halkın büyük bir çoğunluğu sert tepki veriyor zaten.

DSÖ'ye göre bu bir hastalık değil, ülkelerin psikolojik yasalarına göre mental bir bozukluk da değil.
DSÖ'nün hastalık demesine izin verileceğini mi zannediyorsun :LOL:

DSÖ'nün APA' nın politik güçlerden bağımsız, objektif kurumlar olduğunu düşünmek Poliyannacılıktan başka bir şey değil.
Herhangi globale hitap eden bir örgüt / kurum eşcinsellik hakında en ufak olumsuz şey söylesin bakalım ne oluyor.

Objektif mi değil mi orasını ben bilemem, henüz siyasi işlere elimi sokmak için gencim.
Süpermiş o zaman SJW'ler kimmiş ne değilmiş tüm sekörlerin içine nasıl sıçmışlar bir bak istersen. Filmlerden tut oyunlara, müziklere kadar dünyanın heryerinde sürekli bir eşcinsellik, LGBT ve siyahi güzellemesi yapılıyor, empoze ediliyor. Anında lime lime ederler biri öyle bir açıklama yapsın.

Senin cinsel organının görevlerinden birisi de neslin devamını sağlamak, o cinsel organın o fonksiyonu yerine getiremiyorsa hastalık vardır. Bu kadar basit, anormallik var. Kısırlık da hastalıktır. Eşcinsellik de hastalıktır.

Son düzenleme: