SoldierBoyBabam
Üstün
Olay hakkında bir şey demiyorlar da LGBT'li bireyleri savunuyorlar.
Ortada tecavüz var, çok ağır tepki veriyorsunuz diyor. Hiç umursama ikna edemezsin onları.
Olay hakkında bir şey demiyorlar da LGBT'li bireyleri savunuyorlar.
Kendine göre yorumlarsan bu açıdan bakman çok normal, genelde normal olarak görülen karşı cinse ilgi duymaktır. Ama erkek erkeğe ilgi duyanlar o çekimi kadından değil erkekten alıyor işte. Çevreye, hormonlara vs. her şeye bağlı olabiliyor bu.Linçlenebilirim ama bence LGBT'li olmak veya LGBT'ye destek vermek suç sayılmalı. LGBT'nin tamamı sapkınlık. Kadın kadına olanı bazen karşı olmasamda o dahil hepsi absürt derece hastalıktan ibaret bence. Umarım mesajım sinimez ya da ceza yemem. Biraz kendi içinde çelişen bir mesaj yazmış olabilirim.
Ya afedersiniz ama iki erkeğin birbirinden haz duymasının neresi normal. Savunmuyorum o da biter umarım. Ama en azından kadınların bir alımı, bir çekiciliği var bir yandan da bu demek değilki kadın kadına olanı iyi. Yine söylüyorum tamamına karşıyım ceza alsam da umurumda değil.
Kendine göre yorumlarsan bu açıdan bakman çok normal, genelde normal olarak görülen karşı cinse ilgi duymaktır. Ama erkek erkeğe ilgi duyanlar o çekimi kadından değil erkekten alıyor işte. Çevreye, hormonlara vs. her şeye bağlı olabiliyor bu.
Kendine göre yorumlarsan bu açıdan bakman çok normal, genelde normal olarak görülen karşı cinse ilgi duymaktır. Ama erkek erkeğe ilgi duyanlar o çekimi kadından değil erkekten alıyor işte. Çevreye, hormonlara vs. her şeye bağlı olabiliyor bu.
Hastalık mı değil mi konusu çok karışık, ben hastalık olarak görmüyorum. Hastalık olsa da umurumda olmazdı. İnsan insandır diye bakıyorum ben. Ama kendi halinde takılıyorsa normal karşılarım, bu olayı bana yansıtacaksa tepki gösteririm bende.
Sapkınlık durumuna da gelebiliyor orası apayrı bir durum zaten. Ben kendi hallerinde takılanları normal karşılıyorum. Ama bu olayların medyada aşırı abartılmasını, yok LGBTli olmayan şöyledir olan böyledir olaylarını çok saçma buluyorum. İsteyen istediğini sevsin ama çocuk konusunda normal ailelerin bile kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Anne baba çocuk yaptığına pişman olup hayatını cehenneme çevirebiliyor. Yani karışık durum.Hocam o da doğru bir şey diyemem. Ama şöyle de bir gerçek var bazen bazı şeyler sapkınlık durumuna geliyor. Mesela örneklerinden biri de bu. Bir insan karşı cinsten hoşlanır gayet normal bir şey. Bunun sonucunda çocuk olabilir. Erkek kadından kadın erkekten hoşlanır. Erkeğin erkekten ya da herhangi bir şeyden bu şekilde hoşlanması saçma. Yani iki zıt cinsiyetin sonucu olarak çocuk oldu bunlarda o da olmuyor en basitinden. Ya da mesela çocuk olmadı evlat edindiler diyelim o çocuk bir tarafın eksikliğini muhakkak hisseder. Sırf bu yüzden bile saçma. Eğer erkek kadın yerine kendi cinsinden haz duyuyorsa psikolojisi bozuk bir sapkın olur bence. Ben genelde topluma göre yaşamayı yanlış bulurum. Ama bu konuda genel olarak topluma katılıyorum LGBT bence hastalıktan farksız. Bu konu hakkında düzgün cümleler kuramıyorum sanırım. Ama söylemek istediklerimi doğru şekilde anlayabilen varsa ne mutlu bana.
Zaten kendi içerisinde çelişkisi olan bir insan olduğun belli. Eşcinsel kadınların diğerlerine oranla daha normal kabul edilmesi, bir şeylerin nedenini gösteriyor. İnsanların hangi cinsiyete karşı çekim hissedeceği, insanın kendisine kalmış bir şeydir ve kontrol edilemeyen bir durumdur. Ayrıca, neyin normal, neyin anormal olduğu konusunda karar verici olamazsınız.Linçlenebilirim ama bence LGBT'li olmak veya LGBT'ye destek vermek suç sayılmalı. LGBT'nin tamamı sapkınlık. Kadın kadına olanı bazen karşı olmasamda o dahil hepsi absürt derece hastalıktan ibaret bence. Umarım mesajım sinimez ya da ceza yemem. Biraz kendi içinde çelişen bir mesaj yazmış olabilirim.
Ya afedersiniz ama iki erkeğin birbirinden haz duymasının neresi normal. Savunmuyorum o da biter umarım. Ama en azından kadınların bir alımı, bir çekiciliği var bir yandan da bu demek değilki kadın kadına olanı iyi. Yine söylüyorum tamamına karşıyım ceza alsam da umurumda değil.
Zaten kendi içerisinde çelişkisi olan bir insan olduğun belli. Eş cinsel kadınların diğerlerine oranla daha normal kabul edilmesi, bir şeylerin nedenini gösteriyor. İnsanların hangi cinsiyete karşı çekim hissedeceği, insanın kendisine kalmış bir şeydir ve kontrol edilemeyen bir durumdur. Ayrıca, neyin normal, neyin anormal olduğu konusunda karar verici olamazsınız.
@11100
Önce eşcinselliği neden sapkınlık olarak düşündüğüne karar ver; biyolojik olarak çocuk yapamamak mı, dini sebepler mi, yoksa iğrenç olarak görmen mi? Sonra tartışalım.
Bu mesajdan hiç hoşlanmadım işte.Hocam mesajımda çelişki var demiştim zaten. Bana göre en iyisi LGBT vb hepsinin tamamen yeryüzünden silinmesi ve kökünün kazınması. Kadın kadına olana nadiren de olsa ilgi duyduğumu yazdım ama bu demek değil ki normal bir şey. Benim ilgi duymamda sapkınlık. Her insanın aklına mutlaka herhangi bir konuda saçma, psikolojiyi bozacak cinsten, sapkınca düşünceler veya hayaller geliyor olabilir. Hepimiz insanız. Yanlış bulduğum şey bu düşünceleri sürekli olarak devam ettirmek ve ön plana çıkartmak. Buradaki herkesin aklına muhakkak nadirende olsa herhangi bir konuda absürt düşünceler gelmiştir bence.
Ayrıca kimisi inanır kimisi inanmaz. Ama üç semavi dinin üçündede bu görüşler kesin olarak yasaklanmıştır.