Bu mesajdan hiç hoşlanmadım işte.

İlk olarak, kadın kadına olan neden ayrılıyor?

İkinci olarak, insanların aşk veya cinsellik tercihlerine kimse karışamaz.

Üçüncü olarak, "bu düşüncelerin sürekli öne çıkması" saçmalığı neredeyse her konu için geçerli. Dünya'da aç bir sürü insan varken zenginler hep ön planda mesela.

Dördüncü olarak, semavi dinlere inanan var inanmayan var. Artı olarak gerçekler mi onları bile bilmiyoruz. Buna göre insanların kökünün kazınması da saçmalık.

Son olarak, bir insanın birine ilgi duyması çok doğaldır, karşı tarafın isteği yokken taciz ve tecavüz gibi işlere giriyorsa bu sapkınlığa girer.

Tamam hocam herkes kendi fikrini belirtiyor. Benim fikrimde bu yönde siz nasıl düşünüyorsanız o size ben nasıl düşünüyorsam bana. Kadın kadın olanı da en az erkek erkek olanla aynı kefededir. Semavi dinlerin özellikle mensub olduğum dinin gerçek olup olmadığını diğer tarafta görebiliriz. Bence hala eş cinsellik sapkınlıktır. Size göre farklı olabilir karışamam o kadarına. Saygı sınırları içinde tartışan herkese teşekkürler.

Birden fazla sebebi var. Birden fazla sebebi olmasıda mantıklı. Mesela dini açıdan sebebi sadece mensubu olduğum dinde değil diğer iki semavi dinde bile yasak bu görüşler.
Herkes dine inanıyor anlamına gelmiyor.
Çocuk yapamamak diyelim iki zıt cinsiyet arasında sağlıklı bir ilişki sonucu genelde çocuk olur eşcinsellikte bu mümkün değildir.
Burada şunu belirtelim: Yüksek ihtimalle bilim insanlarının çabaları sonucu, kadınlar erkeğe ihtiyaç duymadan çocuk yapabilecek. Ayrıca, cinsellik denilen şeyi biraz anlamamız lazım. Cinsellik, illa çocuk yapmak için yapılmıyor; öyle olsa, prezervatif diye bir şey olmazdı zaten. Zevk amaçlıda yapılır. Kişi, erkek erkeğe ya da kadın kadına yapınca zevk alıyorsa, burada hiç kimseyi ilgilendiren bir durum söz konusu değildir.
Sadece evlat edinmeyle olur. İğrençlik diyelim yani bir erkek bir erkekten neden hoşlanır anlayamıyorum ya da bir kadın diğer bir kadından neden hoşlanır.
Neyin iğrençlik olup olmadığı kişisel bir şeydir. Senin sevdiğin bir yemek, başkasına iğrenç gelebilir. Aynısı eşcinsellik ve heteroseksüellik için de geçerlidir. Eşcinsel bir birey için de belki heteroseksüellik iğrenç geliyordur.
İkisi de sapkınlıktır. Öyle hissediyor, duyguları o yönde gelişiyor vb sözler bahane bence. Yani bir kere fıtrata ters.
Fıtrat demekten ne anlıyorsun, bu da tartışılır bir konu. Doğuştan kadınsı özellikleri olan erkekler ya da erkeksi özellikleri olan kadınlar da var. Bu durumda, senin dediğine ters bir durum söz konusu. Sapkınlık konusunda ise Dünya Sağlık Örgütü, LGBT'yi bir sapkınlık veya hastalık olarak görmez. Sapkınlık denen şey; pedofili, nekrofili, zoofili gibi şeylerdir.

Son olarak, tamamen kendi yetiştiğin ortama ve inandığın dine göre bir değerlendirme içerisinde bulunuyorsun. Lezbiyenliği biraz daha normal görüyorsun; bu bile düşündürücü bir durum. Şurada seninle tartışmak bile benim için zaman kaybıydı.

Bu fikirlerin sadece kendi içerisinde kalsaydı ve aşırıcı bir tavır olmasaydı, bu konuda bu kadar tartışmazdım. Mesela, az önce bunun dünya üzerinden silinmesi gerektiğini söylüyorsun. Bu durum tam olarak nasıl olacak, mesela?

Son düzenleme:
Tıpkı iktidar maşası olmuş haber kaynaklarının mağdur kadınların yüzünün açık bir şekilde servis etmesi ve erkeklerin yüzlerini blurlamasında gördüğümüz gibi bu haber/konu da benzer bir dezenformasyon içeriyor.

Mesele LGBT+ birey olmaları değil, mesele eşit yurttaşlık üzerinden haber etmek. Suç belli mi? Belli. Türk, Kürt, LGBT, Alevi fark eder mi? Etmez. Mevzu bu.

Haber doğruysa eğer bu alçakların cezalandırılması şart, o ayrı.

Cinselliğin karşı cinse duyulması gerektinği "yaratıcı" belirlemiş. Peki bu neden böyle değil? Hormonal bozukluklar vs böyle bir hata olabilir (yaratıcı da hata yapıyor) bunun dışında testosteron 1500 adam "gay" işte bu olamaz. Peki oluyor nasıl oluyor? Bu "zihinsel" bir yaklaşım yani insanın "tanrı" olup kendi vucudunun, isteklerinin üzerinde kontrol sahibi olduğunu düşünüp "ben gay olmak istiyorum arkadaş" demesi gibi bir şey, yapabilir mi? Yapabilir ama "yaratıcı dışı" bir karar. Bunun dışında "dövme" gibi bu yayılabilir. Yani "olmayanlar" a-normal olarak görülmeye başlanabilir. İnsan "zihinsel" bir canlıdır ve birçok şey tamamen "algıdır" normal bireylerin aslında kortuğu şey tam olarak bu, yani normal olmayanın normalleştirilmesi. Peki insan zihnine göre normal ya da anormal aslında yok. Olamaz çünkü bu insan zihninin vardığı nokta. Normali nasıl buluyoruz? Sadece "yaratıcı ne diyor?" bakılması gereken yer burası. O zaman din kitapları vs ortaya çıkıyor. Bu herhangi bir insanın "din kitabını yazan" kişinin görüşüdür. Yani sonuçta doğruya karar vermek kişinin kendisine kalan bir durum. Fakat hemen herkes aynı noktadaysa yani "yaratıcı erkeği erkek, kadını kadın yaratmıştır ve bu bir mesajdır" diye düşünürse hemen herkes aynı noktada buluşabilir.