Evet. Yillarca annemin nefis yemekleri ile yasamisim, hem de annem ayriyeten calisiyor olmasina ragmen. Evlenince ac kalacaksam veya ogrenci gibi her gun makarna yiyeceksem veya gidip disaridan soyleyeceksem evlenmem daha iyi. Ha yemek yapamiyordur ama yapmak istiyordur, sikinti yok. Birlikte ogreniriz ama yapmak istememek buyuk sikinti. Hele ki calismiyorsa. Ben sabahin korunde cikip aksam geleyim, orada calisayim para getireyim, eve gelince ac kalayim oyle mi? Kusura bakmayin. Hanim da calisiyor olursa o zaman musamma gosterilebilir ama yine de benden iki saat bile once geliyorsa eve, yapmali yemegi. En azindan baslamis olsun yani. Haftasonuydu, ise gitmedigim nadir gunlerdi, hanimin hastlaigiydi, yorgunluguydu derken ben de yaparim sorun yok ama herkes sorumlulugunu bilsin. Ben aksama kadar o eve para girsin diye calisip o evin yemek malzemesini aliyorsam o da bir zahmet hazir alinmis malzeme ile yemegi hazirlasin. Annem hem malzemeyi kendi aliyor hem de yemegi kendi hazirliyor. Babam da yorgun degilse veya o gun ise gitmediyse yardim ediyor ve bazen direkt kendisi hazirliyor. Denge denen bir sey var.