Sırf bu sebepten ötürü sevgili bile yapmadım iyi ki de tekim ilişki içerisine girdiğin zaman dışarıdaki sıradan orta segment insan hayatına düşmüş olacaksın o yüzden gerek yok. İleriki süreçlerde ilişki daha da çetrefilli bir hal almaya başlıyor işin içine para da giriyor evlenen insanlar kazandıkları paranın hesabını ortaklaşa yapmaya başlıyorlar ama harcama kısmını genelde kadınlar üstleniyor o yüzden bekarken yaşayabildiğin kadar yaşayacaksın.
Ya belki bize bir şey katacak birileri vardır bilemeyiz tam olarak o kısmı da insanlardan bağımsız olarak şartlar kötü.

Ya belki bize bir şey katacak birileri vardır bilemeyiz tam olarak o kısmı da insanlardan bağımsız olarak şartlar kötü.

Kadınlar çok duygusal varlıklar bizim gibi sırf mantık üzerine kurulu bir hayatları yok her şekilde bir noktada kısıtlanacaksın evliliğin olayı zaten birliktelik yani ortak bir hayat kuruyorsun ve o saatten sonra yaptığın her bir işte ortağın oluyor günümüzde ilişki içerisinde kişiye bir şeyler katacak insan bulmak çok zor artık.

Evlenmeden önce en büyük keyfim sırt çantamla tek başıma gezilere gitmekti. Evlendikten sonra bundan mahrum kalabilirim stresi çok vardı bende. Kendimi tamamen özgür hissettiğim nadir zamanlardandır. Şimdi eşimle birlikte yapıyoruz bunu, daha güzel oluyor.

Evlenmeden önce en büyük keyfim sırt çantamla tek başıma gezilere gitmekti. Evlendikten sonra bundan mahrum kalabilirim stresi çok vardı bende. Kendimi tamamen özgür hissettiğim nadir zamanlardandır. Şimdi eşimle birlikte yapıyoruz bunu, daha güzel oluyor.
Ben bisiklet sürüyorum.
Peki benim anlattığım durumla ilgili bakış açınız nedir? Ben nasıl biriyle evlenirsem isteklerimi yine yapabilirim? 25 yaşındayım ve çalışıyorum bu arada.

Ben bisiklet sürüyorum.

Peki benim anlattığım durumla ilgili bakış açınız nedir? Ben nasıl biriyle evlenirsem isteklerimi yine yapabilirim? 25 yaşındayım ve çalışıyorum bu arada.
Kaybedenler Kulübü'nde güzel bir laf vardı: "Kadınlar seni sen yapan şeylere aşık olup, sonra onları senden almaya çalışırlar" :LOL: O kadar katı bakmasamda ben istediklerini yapıp yapamaman artık karşılıklı anlayışa dayanıyor sanırım. Karşı tarafında benzer istekleri olacak, o da yapabilir mi mesela?

Kaybedenler Kulübü'nde güzel bir laf vardı: "Kadınlar seni sen yapan şeylere aşık olup, sonra onları senden almaya çalışırlar" :LOL: O kadar katı bakmasamda ben istediklerini yapıp yapamaman artık karşılıklı anlayışa dayanıyor sanırım. Karşı tarafında benzer istekleri olacak, o da yapabilir mi mesela?
Karşı tarafın hobilerini elinden almak gibi bir düşüncem olmadı.