AlperShal
Başarılı
Parmak izi sensörüm çalışmamaya başladıktan sonra yeniden başlattığım Nothing Phone 2 telefonum sürekli çöktüğü için (hiç açılmıyordu, sadece yeniden başlıyordu ve en fazla recovery menüsüne girebiliyordum) servise verdim. 01.09.2025'te servise verdiğim bu cihaz hâlâ Evofone Teknoloji A.Ş.'nin Ataşehir servisinde. 20 iş gününü geçtikten sonra cihazın durumu hakkında bilgi almak için iletişime geçtiğimde "İade-değişim" aşamasında olduğu söylendi. Birkaç gün sonra yazdığımda "İnceleme" aşamasında olduğu söylendi. Sonra tekrar yazdığımda Xiaomi tarafından bilgi beklendiği söylendi. Xiaomi'nin alakayı anlayamadım. O gün de THH'ye başvurumu yaptım ama hâlâ telefonsuzum ve çok büyük güçlükler çekiyorum. Bildiğim kadarıyla THH süreci 2 ay kadar sürüyor. Kimseyle iletişim kuramıyorum, arabayla bir yere gideceğim navigasyon yok vs. vs. Bu süreci hızlandırmak, hızlıca telefonumun değişimini almak için yapabileceğim bir şey var mıdır?
Şimdi tekrar canlı destek hattına yazdım. Dönüşleri bu:
@Recep Baltaş hocam sizi de rahatsız etmek istemezdim ancak belki yardımcı olabilecek bir networkünüz vardır diye bir bakmanızı rica edeceğim.
Şimdi tekrar canlı destek hattına yazdım. Dönüşleri bu:
- "****** referans numaralı cihazınız şu anda değişim/iade sürecinde olup, üretici firma tarafından işlemleri sürdürülmektedir. Departmanımız daha fazla mağduriyet yaşanmaması açısından süreci yakinen takip ediyor ve üretici firma tarafı ile sürekli iletişim halinde olmaktadır. Olası bir gelişme durumunda departmanımız tarafınıza bilgilendirme sağlıyor olacaktır. Ek olarak aciliyet talebinizi oluşturuyorum. Anlayışınız adına teşekkür ederiz."
- "NOTHING tarafından dönüş beklemekteyiz. Ek olarak aciliyet iletimi sağlandı efendim."
@Recep Baltaş hocam sizi de rahatsız etmek istemezdim ancak belki yardımcı olabilecek bir networkünüz vardır diye bir bakmanızı rica edeceğim.
Son düzenleme: