ANtiQ08

Üyecik

Videoda gözüken; ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K pivot IPS 260 Hz oyuncu monitörü.

Görselde gözüktüğü şekilde arızalıdır ama KVK teknik servis monitöre arızasız diyerek gönderim yapacağını söyledi. Kime ulaşmam lazım veya nereye bildirmem lazım? Monitörde arıza olduğu belli olmasına rağmen nasıl arızasız diyebiliyorlar?

Ürünü internetten yeni aldıysan iade et. İade şansın yoksa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.
Ağustosta/temmuz arasında aldım hocam bu sene daha yeni cihaz İncehesap Asus Türkiye ile iletişime geçmemi söyledi ama nasıl yapabilirim bilmiyorum sorun bariz bir şekilde ortada panelden kaynaklı bir sorun var

Videoda gözüken; ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K pivot IPS 260 Hz oyuncu monitörü.

Görselde gözüktüğü şekilde arızalıdır ama KVK teknik servis monitöre arızasız diyerek gönderim yapacağını söyledi. Kime ulaşmam lazım veya nereye bildirmem lazım? Monitörde arıza olduğu belli olmasına rağmen nasıl arızasız diyebiliyorlar?

Geçmiş olsun hocam ürünü internetten mi aldınız eğer internetten almadıysanız mecburen THH yolu gözüküyor :(

Anladım hocam tüketici hakem heyetine başvurunuzu yapın şimdi veya en kısa zaman içerisinde zaten uzun sürüyor en az 3 ay sürer :( ama büyük ihtimalle seni haklı görürler tüketicinin lehine oluyor çoğunlukla zaten sende videolu kanıtta var :)
Ölüpikselde var monitörde bazı arkadaşlar monitör hz ile ilgili problemi olabilir vs dediler ama sonuç olarak monitör problemi oled değil ya bu 4-5 saat sonrası kullanımda böyle yapmaya başlıyor bazen yemek yemeye gidiyorum geliyorum kapanıyor hareket ettirince yine bu şekilde yapıyor bakalım Asus Türkiye’ye ulaşacağım nasıl yapabilirim

KVK nın gönderdiği mesajda burada

Dosya Ekleri

• IMG_6988.webp
    IMG_6988.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 31

Videoda gözüken; ASUS TUF gaming VG27AQML1a 27" 1 ms 2K pivot IPS 260 Hz oyuncu monitörü.

Başka bir ekranda deneme şansınız var mı?

Ağustosta/temmuz arasında aldım hocam bu sene daha yeni cihaz İncehesap ASUS Türkiye ile iletişime geçmemi söyledi ama nasıl yapabilirim bilmiyorum sorun bariz bir şekilde ortada panelden kaynaklı bir sorun var.

ASUS Türkiye ile iletişime geç. Telefon numarası varsa orayı arayabilirsin ya da mail at.