İyi günler Forum. Bugün sizlere Evolution X'in ne olduğunu ve Android 16'nın Evolution X tarafından gördüğüm deneyimlerimi aktaracağım.
Giriş
Evolution X nedir?
LineageOS temelini alan, Pixel deneyimini türlü özelleştirmelerle sunan Android ROM'udur. Benim gördüğüm en fazla batarya ömrü sunan ROM'dur.
Neden Evolution X?
Nedenmi Evolution X? Ek özelleştirmelerle beraber Google Pixel deneyimi, hızlı ve performans için güzel tok bir ROM'dur.
Peki Cihaz Desteği?
Evolution X'in cihaz desteği LineageOS kadar olmasada boldur sadece telefonları hedef alır. Official ve Unofficial buildleri etrafta çoktur.
Evolution X Hakkında Bilgiler
1. Evolution X, Pixel deneyimi için tam aranan ROM'dur.
2. Evolution X, LineageOS'i baz alır, bu şekilde hızlı ve iyi bir performans yakalar.
3. Evolution X, GApps flaşlanmış bir şekilde gelir.
Benim Deneyimim
ROM'u deneyimlediğim telefonum Redmi Note 8 Pro'dur. Evolution X 11.4.1 (Android 16) sürümüyle anlık olarak kullanmaktayım. ROM'u @RedmiNote8ProUpdates Telegram kanalından aldım. Bence harika bir ROM pixel deneyimi olsun özelleştirmeleri olsun mükemmel dolu dolu bir ROM. Ben daha önce crDroid denemiştim kontrol panelini kaydırırken kasıyordı Evolution X'de öyle bi olaya rastlamadan gayet stabil bi ROM içerisinde GApps servisleri yüklü geliyor, ve birde Google Circle to Search'de var. Mükemmel bi ROM olmuş. Fakat bazı oyunlar uygulamalar Android 16'yı hala desteklemiyor. Bu yüzden 15 tabanlı bi Evolution X sürümüne dönmeyi planlıyorum.
Kapanış
Evet benim deneyimim bu şekildeydi. Siz bu ROM hakkında ne düşünüyorsunuz aşağıda konuşalım. Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.