berkevnl
Üyecik
Excalibur Control Center'ın yavaşlığı, verimsizliği ve eksikleri üzerine Asus laptoplardaki G-Helper gibi bir aracı Excalibur modelleri için tasarlamayı düşündüm ve dün bunun üzerinde uğraştım. AI yardımıyla oldukça hızlı bir şekilde prototipe dönüştürdüm ve şu an ilk sürümü yayında. Control Center'a göre neredeyse 10 kat daha az ram tüketiyor, boyutu sıkıştırılmış biçimde 60mb. Tamamen açık kaynak bir proje ve githubda yayınladım. Control Center'ın yarattığı tüm sorunlardan kurtulmanızı sağlayabilir, denemenizi tavsiye ederim ve topluluk desteğiyle daha da geliştirip öne çıkarabiliriz. İnternetin her yerinde bu uygulamanın ne kadar sorunlu çalıştığına dair yazılar okudum, o nedenle sizi E-Helper'a şans vermeye davet ediyorum.
VirusTotal:
Sonuçlar
Github:
İnceleyin
Not: Bu bir reklam değildir, hiçbir kâr amacı gütmüyorum veya gelir elde etmiyorum. Kodları ve teknolojileriyle tamamen herkese açık durumda yayında. Sizlerin geri dönüşleri ve desteğiyle zamanla daha iyi duruma getirilebilir, tamamen pratik çözümler üretme amacıyla bunu ortaya koydum. İncelemenizi, denemenizi ve geri dönüş bildirmenizi öneririm.
VirusTotal:
Sonuçlar
Github:
İnceleyin
Not: Bu bir reklam değildir, hiçbir kâr amacı gütmüyorum veya gelir elde etmiyorum. Kodları ve teknolojileriyle tamamen herkese açık durumda yayında. Sizlerin geri dönüşleri ve desteğiyle zamanla daha iyi duruma getirilebilir, tamamen pratik çözümler üretme amacıyla bunu ortaya koydum. İncelemenizi, denemenizi ve geri dönüş bildirmenizi öneririm.