- Makaleler
- 1
Evet acilmaz diger turlu.Hocam bu arada boot ederken hata verdi secure boot kapat diye. Bende kapadım.
Evet acilmaz diger turlu.Hocam bu arada boot ederken hata verdi secure boot kapat diye. Bende kapadım.
Ayarlar acilmadi zaten buyuk ihtimal bu sekilde de yapamayacagiz.Sadece device Manager seçip enter diyeceğim değil mi? Pardon soru yağmuruna tuttum ama cihazı kaybetmek istemiyorum yanlış ayar yaparsam.
Device manager dedim ve bu çıktı.
AMD islemcilerle cok kolay yapiliyor da, Intel biraz daha sıkı tutuyor bu isi o yuzden diger yontemle bir sey degistirmeye korkuyorum. Zaten neyi degistirecegimiz daha onemli. Islemcin HX olsaydi undervolt, overclock falan yapilabilirdi ama H serilerinde mumkun degil.Ayarlar acilmadi zaten buyuk ihtimal bu sekilde de yapamayacagiz.
Bu yöntem nedir ?
Ilk ugrastigimiz yontem.
Konuyu iyice oku yorumlari da dahil aklina uyarsa dene. Ancak BIOS'ta gizli bir bilgisayari hizlandir, overclock et, serinlet ayari yok tabii ki. Boyle bir sey bekliyorsan hevesin kursaginda kalir.Rehber: AMI BIOS Modlama
Merhaba, Bu konuda AMI BIOS kullanan anakartlarda nasıl BIOS modlama yapılabileceğine bakacağız. Konu başlığına rehber eklemedim zira yazı hemen hazır olmayacak. Ben de konuyu araştırıyorum... AMI BIOS Modlama İlk olarak bu iş için AMI BIOS Configuration Program yani AMIBCP gerekli. Programı...www.technopat.net
Bunu denesem olur mu ?
Ne gibi ayarlar var, istediğimiz ayarı kendimiz açmıyor muyuz ? Yani ben konuyu öyle anladım.Konuyu iyice oku yorumlari da dahil aklina uyarsa dene. Ancak BIOS'ta gizli bir bilgisayari hizlandir, overclock et, serinlet ayari yok tabii ki. Boyle bir sey bekliyorsan hevesin kursaginda kalir.
Yani bu arada eger flash programi imzasiz BIOS'lari yazmaya izin veriyorsa flashlayabilirsin sadece.Ne gibi ayarlar var, istediğimiz ayarı kendimiz açmıyor muyuz ? Yani ben konuyu öyle anladım.
He bu arada konu başında söylemem gerekiyordu ama neyse, ben ami bios olduğunu biosta üstte ami yazıyordu ordan anladim.
Gonderdim onu sana bir text dosyasi halinde.Ne gibi ayarlar var, istediğimiz ayarı kendimiz açmıyor muyuz ? Yani ben konuyu öyle anladım.
Merhabalar hocam bu konuda bende sıkıntı çekiyorum excalibur g870 laptopum var biosumu modlamak istiyorum müsait olduğunuz bir vakit yardımcı olursanız çok memnun olurum.Yani bu arada eger flash programi imzasiz BIOS'lari yazmaya izin veriyorsa flashlayabilirsin sadece.
Gonderdim onu sana bir text dosyasi halinde.