Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da.
BIOS'a girmeniz gerek. BIOS'a girip fotoğraf paylaşırsanız yardımcı oluruz.
Bu ekranda takıldım kaldım.BIOS'a girmeniz gerek. BIOS'a girip fotoğraf paylaşırsanız yardımcı oluruz.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
ProfesorGoktug
Becerikli
İki bölüme de girmeyi deneyin.
Security kısmından buldum tıkladım. Açmak isteyince bir şey çıktı anahtar falan oluşturmam gerekiyormuş. O tuş çıkmıyor bende açamadım daha.
ProfesorGoktug
Becerikli
Bir de Boot sekmesine gelmeyi deneyin.Security kısmından buldum tıkladım. Açmak isteyince bir şey çıktı anahtar falan oluşturmam gerekiyormuş. O tuş çıkmıyor bende açamadım daha.
Hocam biraz açabilir misiniz bu ilk BIOS'a girişim.
Neden takıldığınız anlamakta güçlük çekiyorum. Bunun bir alt menüsü olması lazım, Enter'a basıp girebileceğiniz. Onun ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
SağdaHocam biraz açabilir misiniz bu ilk BIOS'a girişim.
Boot yazıyor. Onun da fotoğrafını paylaşın diyor.S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Secure Boot açmak için BIOS’a girip Boot veya Security sekmesinden bulabilirsin kardeşim. Disabled yerine Enabled yap, ardından UEFI modunda olduğuna dikkat et (Legacy/CSM kapalı olmalı). Ayarları kaydedip çık.
Not: Eğer Windows’u Legacy BIOS modunda kurduysan, Secure Boot açılmaz. Bu durumda Windows’u UEFI modunda yeniden kurman gerekir.
Not: Eğer Windows’u Legacy BIOS modunda kurduysan, Secure Boot açılmaz. Bu durumda Windows’u UEFI modunda yeniden kurman gerekir.
Secure Boot açmak için BIOS'a girip boot veya Security sekmesinden bulabilirsin kardeşim. disabled yerine enabled yap, ardından UEFI modunda olduğuna dikkat et (Legacy/CSM kapalı olmalı). Ayarları kaydedip çık.
Not: Eğer Windows'u Legacy BIOS modunda kurduysan, Secure Boot açılmaz. Bu durumda Windows'u UEFI modunda yeniden kurman gerekir.
Orayı buldum ama anahtar gibi bir şey oluşturmam gerekiyormuş o yüzden açamadım. Şansıma elektrik gitti zaten.