Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da.
Neden takıldığınız anlamakta güçlük çekiyorum. Bunun bir alt menüsü olması lazım, Enter'a basıp girebileceğiniz. Onun ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
SağdaBootyazıyor. Onun da fotoğrafını paylaşın diyor.
Secure Boot kısmını buldum hocam anahtar oluşturmamı istiyor onu çözemedim.
S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Bahsettiğin olay Platform Key (PK) olabilir. Eğer BIOS’ta bu anahtarlar yüklü değilse, Secure Boot’u doğrudan Enabled yapamazsın.Orayı buldum ama anahtar gibi bir şey oluşturmam gerekiyormuş o yüzden açamadım. Şansıma elektrik gitti zaten.
Şunu dene:
•Secure Boot Mode’u Standard / Default olarak ayarla.
•Ardından Install Default Keys seçeneğini çalıştır.
•Sonra tekrar Secure Boot Enabled yapmayı dene.
Bahsettiğin olay platform key (pk) olabilir. Eğer BIOS'ta bu anahtarlar yüklü değilse, Secure Boot'u doğrudan enabled yapamazsın.
şunu dene:
•Secure boot Mode'u standard / default olarak ayarla.
•Ardından ınstall default keys seçeneğini çalıştır.
•Sonra tekrar Secure Boot enabled yapmayı dene.
Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da.
S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Çok teşekkür ederim yardımınız için, iyi günler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör:
S C O
Uzman
- Makaleler
- 1
Secure boot kapalı olduğu için hata alıyordum zaten 2 maç oynayıp silerim muhtemelen.@25702
Rica ederim, bir şey yapmadım ki. Takıldığın bir yer olursa tekrar yaz, sorun neyse çözmeye çalışırız.
Bu arada Valorant’ta tam olarak ne gibi bir hata alıyorsun? TPM 2.0 mı yoksa Secure Boot mu?