2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 19 Ağustos 2025 #1 Valorant oynarken hata alıyorum kapalı olduğu için nasıl açabilirim?
Çözüm S C O 19 Ağustos 2025 25702 dedi: Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da. Genişletmek için tıkla...
25702 dedi: Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da. Genişletmek için tıkla...
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 19 Ağustos 2025 #11 Recep Baltaş dedi: Neden takıldığınız anlamakta güçlük çekiyorum. Bunun bir alt menüsü olması lazım, Enter'a basıp girebileceğiniz. Onun ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Sağda Boot yazıyor. Onun da fotoğrafını paylaşın diyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kısmını buldum hocam anahtar oluşturmamı istiyor onu çözemedim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Neden takıldığınız anlamakta güçlük çekiyorum. Bunun bir alt menüsü olması lazım, Enter'a basıp girebileceğiniz. Onun ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Sağda Boot yazıyor. Onun da fotoğrafını paylaşın diyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot kısmını buldum hocam anahtar oluşturmamı istiyor onu çözemedim.
S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 378 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 19 Ağustos 2025 #12 25702 dedi: Orayı buldum ama anahtar gibi bir şey oluşturmam gerekiyormuş o yüzden açamadım. Şansıma elektrik gitti zaten. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin olay Platform Key (PK) olabilir. Eğer BIOS’ta bu anahtarlar yüklü değilse, Secure Boot’u doğrudan Enabled yapamazsın. Şunu dene: •Secure Boot Mode’u Standard / Default olarak ayarla. •Ardından Install Default Keys seçeneğini çalıştır. •Sonra tekrar Secure Boot Enabled yapmayı dene. Artı 0 Eksi
25702 dedi: Orayı buldum ama anahtar gibi bir şey oluşturmam gerekiyormuş o yüzden açamadım. Şansıma elektrik gitti zaten. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin olay Platform Key (PK) olabilir. Eğer BIOS’ta bu anahtarlar yüklü değilse, Secure Boot’u doğrudan Enabled yapamazsın. Şunu dene: •Secure Boot Mode’u Standard / Default olarak ayarla. •Ardından Install Default Keys seçeneğini çalıştır. •Sonra tekrar Secure Boot Enabled yapmayı dene.
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 19 Ağustos 2025 #13 S C O dedi: Bahsettiğin olay platform key (pk) olabilir. Eğer BIOS'ta bu anahtarlar yüklü değilse, Secure Boot'u doğrudan enabled yapamazsın. şunu dene: •Secure boot Mode'u standard / default olarak ayarla. •Ardından ınstall default keys seçeneğini çalıştır. •Sonra tekrar Secure Boot enabled yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da. Artı 0 Eksi
S C O dedi: Bahsettiğin olay platform key (pk) olabilir. Eğer BIOS'ta bu anahtarlar yüklü değilse, Secure Boot'u doğrudan enabled yapamazsın. şunu dene: •Secure boot Mode'u standard / default olarak ayarla. •Ardından ınstall default keys seçeneğini çalıştır. •Sonra tekrar Secure Boot enabled yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da.
S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 378 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 19 Ağustos 2025 #14 25702 dedi: Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
25702 dedi: Evet hocam platform key istiyor rica etsem YouTube gibi yerlerde videosu varsa link atabilir misiniz ben bulamadım da. Genişletmek için tıkla...
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 19 Ağustos 2025 #15 S C O dedi: Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımınız için, iyi günler dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 378 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 19 Ağustos 2025 #16 @25702 Rica ederim, bir şey yapmadım ki. Takıldığın bir yer olursa tekrar yaz, sorun neyse çözmeye çalışırız. Bu arada Valorant’ta tam olarak ne gibi bir hata alıyorsun? TPM 2.0 mı yoksa Secure Boot mu? Artı 0 Eksi
@25702 Rica ederim, bir şey yapmadım ki. Takıldığın bir yer olursa tekrar yaz, sorun neyse çözmeye çalışırız. Bu arada Valorant’ta tam olarak ne gibi bir hata alıyorsun? TPM 2.0 mı yoksa Secure Boot mu?
KS KS 2 25702 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2025 Mesajlar 378 Beğeniler 225 19 Ağustos 2025 #17 S C O dedi: @25702 Rica ederim, bir şey yapmadım ki. Takıldığın bir yer olursa tekrar yaz, sorun neyse çözmeye çalışırız. Bu arada Valorant’ta tam olarak ne gibi bir hata alıyorsun? TPM 2.0 mı yoksa Secure Boot mu? Genişletmek için tıkla... Secure boot kapalı olduğu için hata alıyordum zaten 2 maç oynayıp silerim muhtemelen. Artı 0 Eksi
S C O dedi: @25702 Rica ederim, bir şey yapmadım ki. Takıldığın bir yer olursa tekrar yaz, sorun neyse çözmeye çalışırız. Bu arada Valorant’ta tam olarak ne gibi bir hata alıyorsun? TPM 2.0 mı yoksa Secure Boot mu? Genişletmek için tıkla... Secure boot kapalı olduğu için hata alıyordum zaten 2 maç oynayıp silerim muhtemelen.